Salthy: Το αλάτι ειδικά για όσους υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις, υπέρταση και πίεση


Salthy: Το αλάτι ειδικά για όσους υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις, υπέρταση και πίεση

Όλες οι λεπτομέρειες

Αντιμετωπίζετε προβλήματα καρδιαγγειακών παθήσεων όπως η πίεση ή η υπέρταση; Ή μήπως θέλετε να πάρετε τις κατάλληλες προφυλάξεις για το μέλλον; Ε λοιπόν, η επιχείρηση Salthy είναι εδώ στην διάθεσή σας με τα προϊόντα της που στοιχίζουν μόνο 3,50 ευρώ.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού που διοργανώνει η Junior Achievement,μία ομάδα μαθητών του Λύκειου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' Δασούπολης, έχουν δημιουργήσει τη δική τους μαθητική επιχείρηση η οποία ονομάζεται Salthy.Το όνομα αυτό προέρχεται από τις λέξεις "Salt" και "Healthy". Το προιόν το όποίο παρέχει η επιχείρησή αυτή, είναι ένα μείγμα αλάτος,το οποίο είναι κατά 50% χαμηλότερο σε νάτριο,σε συνδυασμό με διάφορα βότανα και μπαχαρικά από την Κύπρο.Το προϊόν αυτό δεν συμβάλλει μόνο στην βελτίωση της υγείας του πολίτη, αλλά δίνει και μια επιπλέον πεντανόστιμη γευστική πινελιά στο φαγητό σας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας αποτελείται από τρεις πυλώνες. Πρώτα απ'όλα σκόπός της είναι να προωθήσει ένα υγιεινό και ισορροπημένο τρόπου ζωής.Επιπλέον, αποςκοπεί στην στηρίξη της Κυπριακής οικονομίας αφού όλες τις πρώτες ύλες τις προμηθεύεται από Κυπριακές εταιρείες. Τέλος,βοηθά στην καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης καθώς μέσω της συσκευασίας προωθείται η επαναχρησιμοποίηση και η ανακύκλωση!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνο ένα προιόν αλλά τρία έτσι ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα των πελατών και το γεγονός ότι τα προϊόντα παραςκευάζονται από την Αγία Σκέπη! Τα τρία μείγματα ονομάζονται Αυξώ,Θαλλώ και Καρπώ. Η επιλογή αυτών των ονομάτων δεν ήταν τυχαία αλλά σκόπιμη. Η Θαλλώ, Αυξώ και Καρπώ, ήταν οι τρεις Ώρες. Οι Ώρες ήταν θεότητες καλόγνωμες, καλοπροαίρετες κι ευεργετικές. Ήταν οι θεοτητες των καιρών και του χρόνου και ήταν οι υπεύθυνες για τη φύλαξη των πυλών του Ουρανού στον Όλυμπο.

Συνδέονταν άμεσα με την φύση ,εξού και η προέλευση των ονομάτων τους. Επίσης, υποδέχτηκαν την Αφροδίτη στην Κύπρο τη στιγμή της γέννησής της και την έντυσαν με αθάνατα φορέματα. Από όλα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα η σχέση των ονομάτων αυτών με το προϊόν, αφού οι τρεις θεότητες συνδέονται άμεσα με την φύση και την Κύπρο όπως ακριβώς και το ίδιο το προϊόν. Το κάθε ένα από αυτά τα τρία μείγματα έχει τη δίκη του μοναδική γεύση. Η Θαλλώ,που περιέχει βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι , μαϊντανό, κρεμμύδι, σκόρδο, μπούκοβο και αρτήματα, προσφέρει ένα πιο διακριτικό άρωμα. Αντίθετα η Αυξώ,η οποία αποτελείται από κύμινο, κόλιανδρο, κανέλλα, κρεμμύδι, σκόρδο και αρτήματα,χαρίζει ένα γλυκό φινίρισμα στο γεύμα σας, κρατώντας πάντα το έντονο άρωμα της. Τέλος η Καρπώ,που έχει δεντρολίβανο, μαντζουράνα, μαϊντανό, δυόσμο, φύλλα δάφνης, και αρτήματα, έρχεται δυναμικά με τις έντονες αλλα ταυτόχρονα αρμονικές γεύσεις τις.

Τα τρία αυτά εξαίρετα προϊόντα της επιχείρησης Salthy, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα φαρμακεία :
Κύπρου Σαββίδη στην Ακρόπολη Οδός:Ιφιγένειας 24Α, Ακρόπολη /99330909
Νίκου Γεωργίου στα Λατσιά Οδός:Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' Νo 10Δ 2220 /99417962
Γιώργου Κτενά στην Σπύρου Κυπριανού 14 -Σάνταρόζα- 1075 Λευκωσία /22760071

Στη Λάρνακα μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα οπτικών I-Style/ 24 658737

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου της εταιρείας : 99767766 ή μέσω των κοινωνικών μας δικτύων:
facebook: salthy.cy
snapchat: salthy.cy
ιnstagram: salthy.cy

Tags salthy, αλατι, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6601 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3055 s // Total time: 2.9656 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X