Τι έκαναν οι παίκτες του "Survivor" μετά το πάρτι και δεν το έδειξαν οι κάμερες


Τι έκαναν οι παίκτες του "Survivor" μετά το πάρτι και δεν το έδειξαν οι κάμερες

Απίστευτες αποκαλύψεις για την βραδιά…

Το πάρτυ για την ένωση καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αφού είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους παίκτες πολύ διαφορετικούς αφού φόρεσαν όμορφα ρούχα και τις γυναίκες μακιγιαρισμένες και χτενισμένης. Όλοι τους είχαν πολύ καλή διάθεση και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έφαγαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και άλλα πολλά παρασκήνια που αποκάλυψε ο Άκης Δείξιμος στο ‘Happy Day’.

Διαβάστε επίσης: Δείτε ποιο πρόσωπο ήταν στο πάρτι της ένωσης στο "Survivor" και δεν το έδειξε η κάμερα!

"Εκεί που γυρίζεται το Survivor είναι τουριστικός προορισμός. Γυρίζονται τρία μαζί, ελληνικό, τούρκικο και αργεντίνικο. Δεν έχουν  καμία επαφή με τον κόσμο. Πηγαίνει η παραγωγή μόνο. Υπάρχει γενικά φτώχεια εκεί πέρα. Εγώ δεν πήγα στην παραλία. Το ξενοδοχείο ήταν ένα ξενοδοχείο όμορφο, όπου είχαν νοικιάσει και δωμάτια για εκείνο το βράδυ για να μείνουν οι Μαχητές και οι Διάσημοι!" αποκάλυψε ο τραγουδιστής και συνέχισε: "Αρχικά έμαθα ότι θα πάω με τον Σάκη και την ομάδα του και μετά μου είπαν ότι δεν θα πάμε καθόλου. Δεν ξέρω τι προέκυψε γενικότερα, αλλά στο φινάλε μία μέρα πριν με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε αύριο το πρωί πετάς για Άγιο Δομίνικο".

"Ο Σάκης ήταν να πάει ως κριτής στο καραόκε, ενδεχομένως να πάει αργότερα. Κάναμε και κάποιες πρόβες πριν, δύο πρόβες, τα τραγούδια ήταν προηχογραφημένα από το 'Voice'. Τα παιδιά έχουν ξεχάσει τι σημαίνει φαγητό και social media και όλα, το μέγεθος της επιτυχίας ή μη δεν τους απασχολεί. Κάποια στιγμή ο Ντάνος με ρώτησε τι γίνεται στην Ελλάδα και του είπα "εντάξει, σας βλέπουνε!" Δεν ξέρουν απολύτως τίποτα για το τι γίνεται έξω!

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύετε τι είπε η Λάουρα Νάργεςγια τα κιλά της! [βίντεο]

Ο Μπο έχει χάσει 30 κιλά, είναι φίλος μου και τον ρώτησα πού είναι ο υπόλοιπος! Ήταν όλοι μαζί και το χαιρόντουσαν όλοι μαζί! Δεν διακόπηκε το πάρτι, αλλά αρκετές ώρες αναμονής, μπας και κοπάσει η βροχή, και ξεκινήσουμε λίγο πιο ήρεμα, έτσι ξεκίνησε το πάρτι. Πήγε μέχρι τις 2:30 περίπου. Μετά τα παιδιά κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν εκεί! Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση και δεν είχα δει ούτε Survivor, και έρχονται τα παιδιά για πρόβα ένας ένας, και κάποια στιγμή έρχεται ο Σάκης Τανιμανίδης και δεν τον αναγνώρισα και του λέω "Για πες παιδί μου, τι θα μας τραγουδήσεις;" είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Tags survior, ακης δειξιμος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4075 s (230 Queries.) // Parse time: 3.0562 s // Total time: 5.4638 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X