Η συλλογή ASOS σε συνεργασία με τη SOKO Kenya


Η συλλογή  ASOS σε συνεργασία με τη SOKO Kenya

\'Ολες οι πληροφορίες

To ASOS είναι μια από τις αγαπημένες μας ιστοσελίδες για online shopping, γι᾽ αυτό άλλωστε βρίσκεται στο ιστορικό του υπολογιστή μας.  Αυτή τη φόρα όμως σου δίνουμε ένα λόγο παραπάνω για να πατήσεις κλικ και να ξεκινήσεις τα ψωνίζεις την καινούργια του συλλογή.

Φέτος κλείνει 17 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας και το γιορτάζει με μια ακόμη συλλογή που σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε στην Κένυα. Αποστολή του Αsos  είναι να προσφέρει στις κοινότητες που έχουν ανάγκη γι αυτό και από το 2009 συνεργάζεται με την SOKO Kenya, έναν κατασκευαστή ειδών ένδυσης που παρέχει δίκαιη, ασφαλή κατάρτιση και απασχόληση σε ορισμένες από τις φτωχότερες κοινότητες της χώρας.

"Στην ASOS, πιστεύουμε ότι έχουμε την ευθύνη να πουλήσουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορούν να εμπιστευτούν οι πελάτες. Έχουμε μια εκτεταμένη στρατηγική για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα της ASOS σέβονται τους ανθρώπους και τον πλανήτη" δήλωσε ο Louise McCabe, Διευθυντής Κοινωνικής Ευθύνης του ASOS.

Για αυτή τη συλλογή, το ASOS δημιούργησε ζωντανά σχέδια εμπνευσμένα από το τοπικό περιβάλλον της Κένυας.  Μια casual και απόλυτα καλοκαιρινή συλλογή μέσα από την όποια ξεχωρίζουν τα denim κομμάτια άλλα και τα maxi φορέματα.

Tags asos, μόδα, SOKO Kenya


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0123 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3298 s // Total time: 2.3421 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X