Κάντο όπως η Kate Upton!


Κάντο όπως η Kate Upton!

Πως κατάφερε μέσα σε οκτώ μήνες να μεταμορφωθεί!

Η 24χρονη Kate Upton κατάφερε µέσα σε οκτώ µήνες να µεταµορφωθεί και να αποκτήσει σφριγηλό κορµί, σε αντίθεση µε τη µέχρι τώρα έντονα πληθωρική εικόνα της. Ο προσωπικός της γυµναστής Μπεν Μπρούνο αποκαλύπτει τα µυστικά της και εξηγεί πώς το µοντέλο κατάφερε να αποκτήσει το καλογυµνασµένο σώµα που πάντα ήθελε.

Mπορεί να έγινε γνωστή χάρη στις εκρηκτικές καµπύλες της, γεγονός που την καθιστούσε µοναδική περίπτωση στον χώρο του µόντελινγκ, όµως η Kate Upton τους  τελευταίους οκτώ µήνες, µε τη βοήθεια του προσωπικού της γυµναστή Μπεν Μπρούνο, κατάφερε να µεταµορφώσει το σώµα της διατηρώντας το σεξαπίλ της. Με τεράστια πειθαρχία αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του κορµιού της επενδύοντας στην ισορροπηµένη διατροφή και το συστηµατικό πρόγραµµα προπόνησης. "Βελτίωσε τα πάντα. Τα χέρια της, τα πόδια, οι κοιλιακοί της, όλα είναι εµφανώς αλλαγµένα", τονίζει ο Μπεν, συµπληρώνοντας πως η Αµερικανίδα ηθοποιός και µοντέλο όταν πήγε σε εκείνον ήταν αποφασισµένη και επικεντρωµένη στον στόχο της, που ήταν να φτάσει στην καλύτερη φυσική κατάσταση που είχε βρεθεί ποτέ.

Όπως λέει ο προπονητής της, το µεγαλύτερο κοµµάτι του προγράµµατος γυµναστικής ήταν η προπόνηση ενδυνάµωσης και αντοχής. Μία ώρα την ηµέρα –και δύο κάποιες φορές–, πέντε µέρες την εβδοµάδα, η Kate ακολουθεί ένα κυκλικό πρόγραµµα προπόνησης το οποίο γυµνάζει όλες τις µυϊκές οµάδες, χωρίς να επικεντρώνεται σε συγκεκριµένα σηµεία. Ασκήσεις µε βάρη, προβολές ποδιών, κοιλιακοί και καθίσµατα είναι κάποιες από τις ασκήσεις τις οποίες έχει συµπεριλάβει ο Μπεν στο πρόγραµµά της. "Πολλά κορίτσια φοβούνται ότι µε τέτοιου είδους προπόνηση το σώµα τους θα αποκτήσει όγκο. Η αλήθεια όµως είναι ότι, αν επικεντρωθείς στις κατάλληλες ασκήσεις, πραγµατικά τα αποτελέσµατα είναι εκπληκτικά. Η Κέιτ µε αυτόν τον τρόπο απέκτησε πιο δυνατό και σφιχτό σώµα" καταλήγει ο γυµναστής της. Ένα άλλο σηµαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι ο ίδιος ενσωµατώνει την αερόβια δραστηριότητα µέσα στην κυκλική προπόνηση και έτσι δεν αναγκάζει την Kate να τρέχει σε διάδροµο. Άλλωστε, ο Μπεν τονίζει ότι η προπόνηση αντοχής αποτελεί το κλειδί, και έτσι η Κέιτ κατάφερε να φτάσει στο επιθυµητό αποτέλεσµα. Η διατροφή είναι ένας παράγοντας που σε καµία περίπτωση δεν µπορεί να αγνοηθεί. Σύµφωνα µε τον προπονητή της, "η ίδια το θέµα της διατροφής το αντιµετωπίζει σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Θέλει να υιοθετήσει πια έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε επίπεδο µακροπρόθεσµο και όχι για βραχυπρόθεσµη απώλεια βάρους". Η Κέιτ τρώει άπαχη πρωτεΐνη µε λαχανικά, ενώ το αγαπηµένο της γεύµα είναι τα κεφτεδάκια γαλοπούλας. Δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου ζάχαρη ή επεξεργασµένες τροφές, εκτός βέβαια από το αγαπηµένο της ντόνατ, σε εξαιρετικές περιπτώσεις. "Αν στην καθηµερινότητά σου µειώσεις τη ζάχαρη και το επεξεργασµένο φαγητό, τότε έχεις λύσει τα περισσότερα προβλήµατά σου" λέει ο Μπεν. Η ίδια αρκετές φορές αφήνει ελεύθερο τον εαυτό της και κάνει µικρές ατασθαλίες. Αγαπάει το κρασί, αλλά πίνει µε µέτρο. "Δεν θέλω να νιώθει ότι η δίαιτά της είναι αφόρητη για εκείνη. Μπορεί να µην έχει κάποια µέρα ελεύθερη, αλλά της επιτρέπεται πού και πού να τρώει τις αγαπηµένες της λιχουδιές". Όπως εξηγεί ο Μπεν, δεν υπάρχουν µυστικά.

"Όταν πειθαρχείς στην προπόνησή σου και δεν παρεκκλίνεις από τον στόχο σου, τότε τα αποτελέσµατα έρχονται µόνα τους". Η Κέιτ δεν µένει στάσιµη, αντίθετα γίνεται όλο και καλύτερη. Όπως τονίζει ο γυµναστής της, ένα από τα πλεονεκτήµατα της δικής του προσέγγισης είναι η "προοδευτική υπερφόρτωση". Με λίγα λόγια, προσπαθείς να βελτιώσεις τις προπονήσεις σου σταδιακά, µε οποιονδήποτε τρόπο, είτε κάνοντας περισσότερες επαναλήψεις είτε σηκώνοντας µεγαλύτερα βάρη. "Πριν από περίπου οκτώ µήνες η Kate µπορούσε να σηκώσει 10 κιλά, ενώ τώρα έχει καταλήξει να σηκώνει σχεδόν 100. Και το ότι έχει ανακαλύψει το κίνητρο που χρειάζεται για να προχωρήσει είναι πολύ σηµαντικό και κάνει τη δική µου δουλειά ακόµη πιο εύκολη. Δεν γκρινιάζει και όταν έρχεται στο γυµναστήριο είναι γεµάτη ενέργεια και θετική διάθεση. Το αστείο είναι ότι γυµνάζεται µαζί µε τον σκύλο της Xάρλεϊ, τον οποίο δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ" καταλήγει ο Μπεν. Μάλιστα, υπάρχουν µέρες που µετά την πρωινή προπόνηση µαζί του, το απόγευµα η Κέιτ κάνει λίγα χιλιόµετρα πεζοπορία µε τον σκύλο της.

Το αγαπηµένο της γεύµα περιλαµβάνει κεφτεδάκια γαλοπούλας, ενώ στην καθηµερινότητά της επιλέγει άπαχη πρωτεΐνη µε βραστά ή ψητά λαχανικά και αποφεύγει τη ζάχαρη.

Tags Kate Upton, γυμναστικη, μυστικά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2657 s (228 Queries.) // Parse time: 3.7989 s // Total time: 6.0646 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X