Kangoo Jumps: Γυμναστείτε όπως τα... καγκουρό


Kangoo Jumps: Γυμναστείτε όπως τα... καγκουρό

Άφθονη διασκέδαση και άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Άφθονη διασκέδαση και άμεσα ορατά αποτελέσματα υπόσχεται η πρωτότυπη μέθοδος εκγύμνασης που μιμείται το πήδημα του γνωστού μαρσιποφόρου ζώου, χάρη σε ένα ζευγάρι περίεργα μποτάκια με έλασμα.

Kangoo Jumps: Γυμναστείτε όπως τα... καγκουρό

Η Κάμερον Ντίαζ δηλώνει φανατική, ενώ οι αδερφές Καρντάσιαν φορούν τις ειδικές αντικραδασμικές μπότες τους και τρέχουν τακτικά στο Miami Beach. Το Kangoo Jumps είναι μια πρωτότυπη και άκρως διασκεδαστική μορφή άσκησης, που δημιουργήθηκε για όλους όσοι λατρεύουν το τζόγκινγκ, αλλά και γι' αυτούς που θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς καινούρια πράγματα. Έγινε μόδα στην Αμερική και σιγά σιγά κατέκτησε και τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.
Τι είναι αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή; Τα Kangoo Jumps Shoes, δηλαδή ένα ζευγάρι σχεδόν φουτουριστικές μπότες, που μοιάζουν με τις αντίστοιχες του σκι, έχουν όμως ειδικά ελάσματα στον πάτο. Αυτές είναι το βασικό και μοναδικό αξεσουάρ που θα πρέπει να διαθέτει κανείς, παρότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να τις αγοράσει, αφού ορισμένα γυμναστήρια τις διαθέτουν στο πλαίσιο του μαθήματος.
Κάθε workout έχει διάρκεια περίπου 45', περιλαμβάνει άλματα, καρδιαγγειακές ασκήσεις, σε συνδυασμό με χορευτικές φιγούρες, τρέξιμο και πηδηματάκια στο στάδιο ή γύρω γύρω στο γυμναστήριο. Κι όλα αυτά υπό τους ήχους funky house μουσικής.
Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως, λόγω των ελασμάτων των παπουτσιών, προστατεύονται οι κλειδώσεις των ποδιών, ενώ παράλληλα δίνεται μια αίσθηση αέρινης δύναμης. Ταυτόχρονα, ο ασκούμενος κουράζεται πιο δύσκολα, οι μύες γυμνάζονται χωρίς να καταπονούνται ενώ, σύμφωνα με τους trainers, οι θερμίδες που καίγονται κάθε φορά είναι οι διπλάσιες σε σχέση με το συμβατικό, γρήγορο τζόγκινγκ. Παράλληλα, η συγκεκριμένη άσκηση βοηθά στην απώλεια βάρους, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στη σύσφιγξη, ακόμη και στην ανάρρωση έπειτα από τραυματισμούς. Τι καλύτερο;

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί

Tags Kangoo Jumps, fitness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0652 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4369 s // Total time: 2.5021 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X