Estee Lauder, Nutritious Vitality8: Αναζωογονεί και ξεφουσκώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια


Estee Lauder, Nutritious Vitality8: Αναζωογονεί και ξεφουσκώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα και εμποδίζει την κατακράτηση υγρού ενώ μειώνει τις λεπτές γραμμές

Το όμορφο δέρμα έχει μια δυναμική ισορροπία και όλα δουλεύουν με αρμονία. Όταν αυτή η φυσική ισορροπία διαταραχτεί από περιβαλλοντικές επιθέσεις, το δέρμα χάνει την φωτεινότητα του και ξεκινά να φαίνεται ξηρό και κουρασμένο - αυτή είναι η ώρα να το ενδυναμώσεις αποτοξινώνοντας το δέρμα και ενισχύοντάς το με υγρασία ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για νεανικό, υγιές και φωτεινό σε εμφάνιση δέρμα είναι η συλλογή Nutritious Vitality8, μια συλλογή με απόσταγμα ροδιού που αποτοξινώνει το δέρμα, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξείδωση στα κύτταρα, ενισχύει το δέρμα με θρεπτικά συστατικά και δημιουργεί ισορροπία και την αρμονία στην επιδερμίδα.

Η νέα προσθήκη στη συλλογή αυτή είναι το Nutritious Vitality8 Radiant Eye Jelly - ένα ελαφρύ ενυδατικό ζελέ που επιδιορθώνει την υγρασία και προσφέρει σε εκχύλισμα τα θρεπτικά συστατικά του συμπλέγματος Pomegranate8.

Η περιοχή των ματιών αισθάνεται ανακουφισμένη από υγρασία και αποκτά μια υγιή φωτεινότητα.  Το ζελέ "λιώνει" στην εφαρμογή του αφήνοντας μια δροσερή αίσθηση που αναζωογονεί και ξεφουσκώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. 

Tags Estee Lauder Nutritious Vitality8, Estee Lauder, Nutritious Vitality8, face, eye, beauty, Ομορφια, ματια, προσωπο, dark circles


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0349 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6472 s // Total time: 2.6821 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X