Τα 12 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα


Τα 12 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα

Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο και θα κάνουν την εβδομάδα μας πιο όμορφη

Θέατρο, μουσική και πολλές άλλες εκδηλώσεις θα μας απασχολήσουν ευχάριστα αυτή την εβδομάδα.

Κεντρική φωτογραφία από την παράσταση "Μινέττι"

ΘΕΑΤΡΟ

Ο Θεός της Σφαγής
Η πολυβραβευμένη διεθνώς κοινωνική κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη βρίσκεται στην Κύπρο. Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις της σεζόν στην Αθήνα, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τέσσερις ενήλικες γονείς που έρχονται σε σύγκρουση έπειτα από έναν καβγά των παιδιών τους. Τα ζευγάρια επιτίθενται το ένα στο άλλο ώσπου στο τέλος είναι όλοι εναντίον όλων. Ο Θεός της Σφαγής εμφανίζεται και τα ζωώδη ένστικτα που οι τέσσερις ήρωες κρύβουν μέσα τους βγαίνουν προς τα έξω. Παίζουν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Στεφανία Γουλιώτη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λουκία Μιχαλοπούλου.
Δευτέρα 15 Μαΐου 21.00, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός. Πληρ. 77777745 / Τρίτη 16 Μαΐου 21.00, Τετάρτη 17 Μαΐου, 18.30 & 21.00, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία. Πληρ. 77777745. Εισιτήρια online rialto.interticket.com €20 / €15.

Μινέττι
Ο 'παράξενος' κύριος Μινέττι, φημισμένος ηθοποιός κάποτε, φτάνει παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Οστάνδη, για να συναντήσει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου του Φλένσμπουργκ, που τον κάλεσε να λάβει μέρος στη διακοσιοστή επέτειο του, ερμηνεύοντας το Βασιλιά Ληρ. Το έργο διαδραματίζεται στο χολ ενός παλιού ξενοδοχείου, του οποίου οι ένοικοι αντιπροσωπεύουν έναν κόσμο ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον εφιάλτη, το κωμικό και το τραγικό. Πόσο πραγματικό είναι αυτό το παράξενο ξενοδοχείο και πόσο αντικατοπτρίζει τον διασαλευμένο ψυχικό κόσμο του ήρωα; Παίζουν: Θανάσης Γεωργίου, Έλενα Αγαθοκλέους και ομάδα χορευτών. Σκηνοθεσία: Θανάσης Γεωργίου.
Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 20.30, Κυριακή 19.00 μέχρι 31 Μαΐου. Πληρ. 99520835.

'Smiley' στο πλαίσιο του Pride Days 17
Μια έξυπνη παράσταση, που θα διασκεδάσει και την ίδια στιγμή θα συγκινήσει, ανεβαίνει, για πρώτη φορά στη Λευκωσία, μετά τον κύκλο παραστάσεών της στη Λεμεσό, και για δύο μόνο παραστάσεις, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Pride Days '17. Πρόκειται για την ανατρεπτική κωμωδία 'Smiley' του Γκίλιεμ Κλούα, ενός από τους πιο ταλαντούχους Καταλανούς συγγραφείς, σε μετάφραση της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία του Μαρίνου Ανωγυριάτη. Το 'Smiley' είναι μια από τις πιο έξυπνες ρομαντικές κωμωδίες των τελευταίων ετών. Ήρωές της είναι δύο αγόρια που ερωτεύονται, μαλώνουν και παλεύουν να βρουν την αγάπη, σε μια εποχή που ο ρομαντισμός (ξανα)γεννιέται μέσα στα πληκτρολόγια των smartphones. Παίζουν: Θανάσης Ιωάννου, Χάρης Ευριπίδου.
Δευτέρα 15 & Τρίτη 16 Μαΐου, Θέατρο Ένα, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99812343. Εισιτήρια: €15 / €12 για μέλη της Accept. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, εκδηλωση, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4419 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2387 s // Total time: 2.6806 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X