H Kate Moss συνεργάζεται με τον Ara Vartanian και λανσάρει στην αγορά μια συλλογή κοσμημάτων


H Kate Moss συνεργάζεται με τον Ara Vartanian και λανσάρει στην αγορά μια συλλογή κοσμημάτων

Όλες οι λεπτομέρειες

To Supermodel Kate Moss απασχολεί συχνά το χώρο της μόδας με τις διαφημιστικές της καμπάνιες και τις φωτογραφίσεις της για περιοδικά μόδας. Αυτή τη φόρα όμως το όνομα της πανέμορφης Kate Moss συζητιέται λόγω μιας συνεργασίας. Η Kate λοιπόν συνεργάζεται με τον βραζιλιανό σχεδιαστή κοσμημάτων Ara Vartanian λανσάροντας στην αγορά την limited edition συλλογή κοσμημάτων KMxA.

O Vartanian ξεχωρίζει στον τομέα της σχεδίασης κοσμημάτων για την ικανότητά του να ενσωματώνει τα διαμάντια και τους πολύτιμους λίθους σε απλά κομμάτια μέσα από μια σύγχρονη, μινιμαλιστική αισθητική. Έτσι και η συλλογή του με την Kate Moss περιλαμβάνει κοσμήματα διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, διαμάντια και ρουμπίνια. Πρόκειται μάλιστα για μια συλλογή εμπνευσμένη από τον μεσαίωνα γι᾽ αυτό και στοιχεία όπως σπαθιά και ασπίδες κυριαρχούν στην συλλογή.

"Όταν μιλήσαμε για συνεργασία, είπα ότι θέλω να φτιάξω κάτι περισσότερο από απλά κοσμήματα ... ήθελα κομμάτια που να έχουν νόημα και να μπορούν να φοριούνται κάθε μέρα" δήλωσε η Kate Moss αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον Ara Vartanian.

Tags Kate Moss, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4926 s (229 Queries.) // Parse time: 1.5967 s // Total time: 4.0893 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X