H Murad λανσάρει το Rapid Resurfacing Peel


H Murad λανσάρει το Rapid Resurfacing Peel

Στοχεύει στην περιβαλλοντική φθορά με μια εφαρμογή

Η Murad ανακοινώνει σήμερα το λανσάρισμα του Rapid Resurfacing Peel, μια εξαιρετικά ισχυρή θεραπεία κάτω από την ομάδα των προϊόντων Murad που προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές φθορές και που βοηθούν να αντιστρέψουμε τις ενδείξεις της γήρανσης και να αποτοξινώσουμε την επιδερμίδα. Ένας μοναδικός συνδυασμός από 10% Γλυκολικό Οξύ, Βιταμίνη C και καταπραϋντικά συστατικά για άμεση λείανση και λάμψη της επιδερμίδας χωρίς ερεθισμό. Σε μια υποστηριζόμενη μελέτη της Murad, το 87% των γυναικών είδαν πιο λεία και φρέσκια επιδερμίδα σε μια μέρα, και το 86%  παρατήρησε πιο λαμπερή επιδερμίδα μετά από 1 εβδομάδα.

"Εως το 90 τοις εκατό της γήρανσης οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες που περιλαμβάνουν την φθορά από την έκθεση στον ήλιο και την μόλυνση, που προκαλούν τραχιά, άτονη επιδερμίδα με υπερμελαγχρώσεις. Δημιουργήσαμε ένα προϊόν με εξαιρετικά θεραπευτικά πλεονεκτήματα για την καταπολέμηση αυτής της διαβρωτικής φθοράς", λέει ο Jeff Murad, Αντιπρόεδρος στην Παραγωγή Νέων Προιόντων.

Το Rapid Resurfacing Peel αποτελεί ένα αποτελεσματικό σύμπλεγμα από ισχυρά συστατικά: 10% Γλυκολικό Οξύ που προσφέρει μεγάλη δράση απολέπισης για την επιτάχυνση της αναπαραγωγής των κυττάρων που έχουν υποστεί φθορά, απομακρύνοντας την έλλειψη τόνου και βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας. Η Βιταμίνη C διεγείρει την λάμψη και την ακτινοβολία, ενώ το Λινολεικό Οξύ υποστηρίζει την λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.Το εκχύλισμα γλυκόριζας, ένα καταπραυντικό και καλμαντικό φυτικό συστατικό προσθέτει ισορροπία για μια πιο ισχυρή θεραπεία χωρίς ερεθισμό.Τα μαντηλάκια με την ειδική υφή επιτρέπουν την στοχευμένη εφαρμογή των ενεργών συστατικών και την απομάκρυνση των επιφανειακών κυττάρων που εκτίθενται στους τοξικούς ρυπογόνους παράγοντες.

Tο λανσάρισμα αυτού του peeling προσθέτει στην κληρονομιά του Dr. Murad ως πρωτοπόρου στη χρήση του Γλυκολικού Οξέος. Ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί όταν άνοιξε το πρώτο medi-spa το 1989, πολύ πριν γίνει αποδεκτό ως τοπική θεραπεία.

Σε πρακτική συσκευασία μονοδόσεων, αυτό το peeling ενός σταδίου, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν ένα βιαστικό και στο πόδι τρόπο ζωής. Αυτή η ισχυρή φόρμουλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια, για την αντιμετώπιση των περιοχών που επίσης εκτίθενται στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες.

Tags MURAD RAPID RESURFACING PEEL, peeling, face, beauty, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9941 s (229 Queries.) // Parse time: 0.5122 s // Total time: 3.5063 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X