Ο Christopher Kane εμπνέεται από το παραμύθι "Η πεντάμορφη και το τέρας" και δημιουργεί μια παραμυθένια συλλογή


Ο Christopher Kane εμπνέεται από το παραμύθι "Η πεντάμορφη και το τέρας" και δημιουργεί μια παραμυθένια συλλογή

Δείτε τις εικόνες

Ο σχεδιαστής Christopher Kane εμπνέεται από το κλασσικό παραμύθι "Η Πεντάμορφη το τέρας" και με αφορμή την ομώνυμη ταινία της Disney δημιουργεί μια μοναδική limited edition συλλογή.

Βασική έμπνευση για τη συλλογή, το κεντρικό στοιχείο της ταινίας , το κατακόκκινο τριαντάφυλλο. Το λουλούδι αποτυπώνεται μέσα από όμορφα κεντήματα και εκτυπώσεις πάνω σε μπλουζάκια, παντελόνια και φορέματα. Το αποτέλεσμα; Υπέροχες δημιουργίες δια χειρός Christopher Kane σε αποχρώσεις του χρυσού και του μπλε που σου φέρνουν στο μυαλό εικόνες από το παραμύθι.

Ο σχεδιαστής Christopher Kane ως παιδί ήταν λάτρης των ταινιών της Disney και όπως δήλωσε, ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει μια κολεξιόν εμπνευσμένη από την Belle, την ισχυρή και δυναμική ηρωίδα της ταινίας, η όποια θα απευθύνεται  στη σύγχρονη γυναικά.  Αναφερόμενος μάλιστα στην ταινία της Disney δήλωσε ᾽᾽Το γεγονός είναι ότι η Belle δεν ήταν πριγκίπισσα, άλλα μια κανονική γυναίκα με τεράστιες φιλοδοξίες, πάντα πίστευα ότι έκανε τόσο ελκυστική την ταινία. 


 

Tags μόδα, Christopher Kane


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1953 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2701 s // Total time: 2.4654 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X