Κοκκινάκης - Μπο: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο


Κοκκινάκης - Μπο: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο

Η μεγάλη ανατροπή!

Μπο ή Κοκκινάκης; Ποιος από τους δυο παίκτες θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Ελλάδα; Μετά την ψηφοφορία με τους νέους κανόνες του "Survivor" Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ο πρώτος για αποχώρηση αφού συγκέντρωσε 3 ψήφους ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος κέρδισε την ασυλία επέλεξε τον Μπο να είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Διαβάστε επίσης: Όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του Μάριου Πρίαμου να δηλώσει συμμετοχή στο "Survivor"

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν χθες τη νύχτα για 30 λεπτά και οι τηλεθεατές από την Κύπρο και Ελλάδα ψήφισαν αυτόν που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι. Από νωρίς το πρωί της σήμερα, άρχισαν και οι πρώτες διαρροές σχετικά με το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το zappIT χωρίς να είναι επίσημο, με όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Happy Day εκείνος που θα αποχωρήσει είναι ο Κώστας Κοκκινάκης.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πρώτη φορά το μήνυμα στον Κωνσταντίνο Βασάλο από την Κύπρια σύντροφό του!

"Όλα δείχνουν ότι αποχωρεί ο Κώστας Κοκκινάκης. Αν λάβουμε υπόψιν μας όλες αυτές τις ψηφοφορίες που γίνονται στα social media, δεν έχουν πέσει έξω ποτέ", είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Στην εκπομπή 'Φτιάξε καφέ να στα πω', η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε: "Μας έχουν έρθει τα αποτελέσματα, όμως, επειδή η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή και η μάχη μεταξύ Μπο και Κοκκινάκη θα είναι στήθος με στήθος, αποφάσισα να μη σας το πω. Μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή". Βέβαια, το σούπερ έγραφε εκείνη την ώρα: "Πιο δημοφιλής παίκτης ο Μπο".

Δείτε το βίντεο:

Εμείς θα περιμένουμε το βράδυ της Τετάρτη να μάθουμε τελικά ποιος από τους δυο θα αποχωρήσει!

Tags μπο, κωστας κοκκινάκης, survivor, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3431 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2528 s // Total time: 2.5959 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X