Η γνωστή επιχειρηματίας Πόλυ Χατζηγεωργίου μιλά για το νέο της εγχείρημα


Η γνωστή επιχειρηματίας Πόλυ Χατζηγεωργίου μιλά για το νέο της εγχείρημα

\"Η συλλογή Blue Turtle ήταν ένα προσωπικό στοίχημα\"

Με κάθε της εμφάνιση, κλέβει τις εντυπώσεις. Η γνωστή επιχειρηματίας Πόλυ Χατζηγεωργίου είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Κύπριες και διαθέτει το δικό της προσωπικό στυλ. Γι' αυτό και η απόφασή της να δημιουργήσει τη δική της συλλογή από τσάντες θαλάσσης ήταν κάτι, που δεν εξέπληξε κανένα. Mέσα σε μερικές μέρες τα social media γέμισαν με επώνυμες Κύπριες, οι οποίες φωτογραφίζονταν κρατώντας υπέροχες τσάντες θαλάσσης Blue Turtle, οι οποίες θεωρούνται ως η hot άφιξη του φετινού beachwear. Λάτρης της θάλασσας και του καλοκαιριού η Πόλυ Χατζηγεωργίου μιλά στο "ΟΚ!" για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μόδα, για την ίδια και για τα επόμενα σχέδια της.

Πώς προέκυψε η δημιουργία του brand Blue Turtle και η δική σας συλλογή από τσάντες θαλάσσης;
Για καιρό έψαχνα μια τσάντα θαλάσσης, για να αντικαταστήσω τη δική μου, όποτε αποφάσισα να δημιουργήσω κάτι για μένα, μιας και δεν έβρισκα αυτό ακριβώς, που ήθελα στην αγορά. Μετά σκέφτηκα να το κάνω και για τις φίλες μου κι έπειτα θεώρησα, ότι θα ήταν ένα καλό προϊόν να βγει στην αγορά.

Το σκεφτόσασταν για καιρό προτού προχωρήσετε σε αυτή την απόφαση;
Ήταν μια ιδέα, που είχα στο μυαλό μου για καιρό, άλλα λόγω κάποιων συγκυριών δεν μπορούσα να την υλοποιήσω νωρίτερα. Αλλά κατά καιρούς, ναι υπήρχαν σκόρπιες σκέψεις και διάφορες ιδέες.

Γιατί ονομάσατε τις τσάντες Blue Turtle;
To Turtle δεν μπορώ να σου αποκαλύψω τι συμβολίζει. Είναι κάτι, που θέλω να κρατήσω για μένα. Το Blue είναι από το μπλε της θάλασσας και του ουρανού, είναι το χρώμα της δικιάς μου ηρεμίας και γαλήνης.

Τι είναι αυτό που τις κάνει μοναδικές;
Είναι χαρούμενες και η κάθε μια είναι ξεχωριστή. Ούτε καν το ύφασμα της μιας με την άλλη δεν είναι ίδιο. Επίσης, το μέγεθος τους θεωρώ, πως είναι κάτι, που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Αναφέρεστε φαντάζομαι στο μεγάλο τους μέγεθος;
Ναι. Την περίοδο που αναζητούσαν τσάντα θαλάσσης ήθελα να είναι μεγάλη για να χωράει αρκετά πράγματα. Κάτι που, όπως διαπίστωσα, είχαν ανάγκη και οι φίλες μου μετά από συζητήσεις, που είχα μαζί τους.



Που απευθύνονται οι τσάντες σας;
Σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Πρέπει να σου πω, πως με χαρά ανακάλυψα, ότι μετά τη δημιουργία του λογαριασμού των Blue Turtle Bags στο Instagram, η συλλογή λατρεύτηκε και από έφηβες και από άντρες, πολλοί εκ των οποίων μου ζητάνε να δημιουργήσω γι' αυτούς ένα πιο απλό σχέδιο.

Αλήθεια, θέλατε πάντα να ασχοληθείτε με το χώρο της μόδας;
Πότε δεν σκέφτηκα, ότι μπορεί να ασχοληθώ επαγγελματικά με το χώρο της μόδας. Η συλλογή Blue Turtle ήταν ένα προσωπικό στοίχημα. Ήθελα να αρχίσω κάτι δικό μου και να δω αν μπορώ να το ολοκληρώσω και μέχρι που μπορώ να το φτάσω. Το κάνω για μένα, δεν θα αποχωρήσω από την οικογενειακή επιχείρηση. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σχεδιάστρια, το Blue Turtle είναι απλά ένα project.

Θα επεκταθείτε και σε άλλους τομείς πέραν από τις τσάντες θαλάσσης;
Ποιος ξέρει;

Η αδελφή σας η δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της μόδας. Να υποθέσω πώς ήταν από τις πρώτες σας φαν;
Η Λώρια είναι η μεγαλύτερη φαν μου, αλλά και ο αυστηρότερος κριτής μου. Με βοηθάει πάρα πολύ, γιατί έχω εμπιστοσύνη στο γούστο της.

Σκεφτήκατε να δημιουργήσετε κάτι μαζί;
Προς το παρόν όχι.

Επειδή αναφερθήκατε στην οικογενειακή επιχείρηση, δραστηριοποιείστε σε έναν τομέα, που αφορά πάλι τις γυναίκες. Οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες σε συνδυασμό με την ενασχόληση σας με τη μόδα, είναι κάτι που σας ισορροπεί;
Με την οικογενειακή επιχείρηση ασχολούμαι από τον καιρό που τελείωσα τις σπουδές μου και είναι κάτι, που πραγματικά μου αρέσει. Το project Blue Turtle είναι κάτι, που με ξεκουράζει, όποτε, ναι, είναι κάτι που τα ισορροπεί.

Ο τομέας των επιχειρήσεων μπορεί να είναι εξίσου δημιουργικός με τη μόδα;
Ναι, τώρα, που κάνω και τα δυο ταυτόχρονα, θεωρώ πως είναι εξίσου δημιουργικά. Φυσικά, πρέπει να σου πω, ότι και το Blue Turtle το βλέπω επιχειρηματικά.

Μαμά δυο παιδιών, πώς καταφέρνετε να ισορροπείτε ανάμεσα σε τόσες δραστηριότητες;
Τα παιδάκια μου είναι πλέον 11 χρόνων, όποτε σίγουρα δεν με χρειάζονται τόσο πολύ όσο τότε που ήταν πιο μικρά. Άλλα, γενικά, δεν είμαι από τις μαμάδες, που είναι συνέχεια πάνω από τα παιδία τους. Από μικρά τα αφήνω ελεύθερα να κάνουν πράγματα, που θέλουν και αγαπούν.



Τι μαθαίνετε από αυτά καθημερινά;
Ότι η ζωή είναι στιγμές.

Σας ασκούν κριτική ;
Όχι, καθόλου.

Είστε μια πολύ κομψή γυναίκα. Ποιο θα λέγατε πώς είναι το προσωπικό σας στυλ;
Νομίζω, ότι μπορώ να φορέσω τα πάντα. Αυτό, όμως, που δεν θα μπορούσα να φορέσω ποτέ, είναι ρούχα σε πολύ loose γραμμές.

Τι πιστεύετε για το στυλ των Κυπρίων;
Η κάθε γυναικά είναι ξεχωριστή και έχει τη δική της προσωπικότητα και το δικό της στυλ, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τις άλλες γυναίκες πέρα από τον εαυτό μου.

Μιλήστε μου και για εσάς, με τι χαλαρώνετε;
Μου αρέσει να μένω μόνη μου και να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Είμαι από τους ανθρώπους, που αγαπούν και απολαμβάνουν τη μοναξιά τους. Από την άλλη βέβαια, εννοείται, ότι με χαλαρώνει και μια έξοδος με τη παρέα μου.

Τι σας κάνει να χαμογελάτε;
Τα πάντα.


Η φιλία ποιο ρόλο παίζει στη ζωή σας; Υπάρχουν πραγματικές φιλίες σήμερα;
Έναν από τους σημαντικότερους ρόλους. Πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία και ότι όντως υπάρχουν πραγματικές φιλίες.

Τι ονειρεύεστε για το μέλλον;
Δεν ονειρεύομαι τίποτα, ζω το σήμερα, το τώρα, δεν σκέφτομαι πότε το μέλλον.

Τι είναι η ευτυχία για εσάς;
Αν και η ευτυχία είναι μεγάλη κουβέντα, με λίγες λέξεις θα έλεγα ότι ευτυχία είναι να σε αγαπούν και να αγαπάς.

Πείτε μου ένα μόττο, το οποίο σας εκφράζει.
Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή!              

Tags Πόλυ χατζηγεωργιου, blue turtle, Συλλογή, τσαντες θαλασσης, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7317 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4693 s // Total time: 3.2010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X