Τι νέο παίζει σε Αγία Νάπα και Πρωταρά


Τι νέο παίζει σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Μάθε όλα τα καινούργια καλοκαιρινά στέκια αλλά και ξενοδοχεία στους τοπ καλοκαιρινούς προορισμούς της Κύπρου 

Στον Πρωταρά, στην Αγία Νάπα και όχι μόνο αλλάζουν πολλά. Πριν από λίγες εβδομάδες, η περιοχή έμοιαζε με ένα τεράστιο εργοτάξιο. Νέα εστιατόρια, καφέ και μπαράκια έρχονται να εμπλουτίσουν τη ζωή στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ενώ πολλά ξενοδοχεία έχουν ανακαινιστεί. Κάτι αλλάζει στην περιοχή και μας αρέσει πολύ!

Φέτος θα δοκιμάσουμε

Ανεμόμυλος Ταβέρνα
Μια νέα ταβέρνα κάνει την εμφάνισή της στον Πρωταρά, με αέρα παραδοσιακής κουζίνας και αγάπη για τη σχάρα. Θα τη βρεις πίσω από τα γνωστά Magic Dacning Waters στον παραλιακό δρόμο. Χωρίς δεύτερη σκέψη παράγγειλε το μεζέ του (oe18), μια ποικιλία γεύσεων με 24 πιάτα, τα οποία ξεκινούν με κρύα ορεκτικά, από τα πιο ήπια σε γεύση, συνεχίζουν με πιο γευσάτα και τελειώνουν με κερασμένο γλυκό ή φρούτο και εδώ τηρείται κατά γράμμα η ιεροτελεστία. Συνόδευσέ το με ζιβανία ή με κρασάκι του τόπου μας.
(23258890) Λεωφ. Πρωταρά 9, Πρωταράς. Δ-Κ 16.00-23.00 (Ιούλιο & Αύγουστο 12.00-23.00).

Living Room
Το ολοκαίνουργιο cafe n' bar της Αγίας Νάπας φέρνει κάτι από μεγαλουπόλεις του εξωτερικού στην περιοχή. Ένας χώρος με εκλεπτυσμένη μίνιμαλ διακόσμηση και custommade επίπλωση, με φιλόξενη εξυπηρέτηση, επιλεγμένα ποτά και φαγητά. Το μεσημέρι θα βρεις διάφορα σνακ, ενώ οι DJs σού κάνουν παρέα. Το βράδυ μετατρέπεται σε μπαράκι με lounge μουσική, με τα ντεσιμπέλ του ήχου να ανεβαίνουν μαζί με τη διάθεση, ενώ η καρτέλα του μενού περιλαμβάνει σούσι και διάφορα platters και φυσικά signature cocktails.
(97661424) Nissi 26, Αγία Νάπα.

Panoramic Bar
Τι θα έλεγες για ένα πολυτελές roof bar με θέα όλη τη Μακρόνησο; Στην ταράτσα του πρόσφατα ανακαινισμένου Asterias Hotel ανοίγει ένα καλοκαιρινό μπαράκι με προσεγμένο χώρο, καλοκαιρινό, με αναπαυτικές πολυθρόνες, prive τραπέζια με σκέπαστρο και ξύλινες πλατφόρμες. Με κοκτέιλ που απαιτούν μαεστρία και φυσικά κάτι για να τσιμπήσεις, εξάλλου το Levels και το Koralli ανέβασαν τη γαστρονομία σε άλλο επίπεδο τα τελευταία χρόνια στο Asterias.
(23201000). Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags αγια ναπα, πρωταρας, φαγητο, food news, Μπαρ, καφε, cafe, bar


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6120 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3435 s // Total time: 2.9555 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X