Ελένη Βαϊτσου: Σχολιάζει την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης του Ανδρέα Γεωργίου!


Ελένη Βαϊτσου: Σχολιάζει την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης του Ανδρέα Γεωργίου!

Ποια είναι η άποψη της ηθοποιού;

Η Ελένη Βαϊτσου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά “Μπρούσκο”, η οποία σε μερικές ημέρες ρίχνει αυλαία μετά από τέσσερα χρόνια, παραχώρησε συνέντευξη στο youweekly.gr, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε τη μετακίνηση του Ανδρέα Γεωργίου σε άλλο κανάλι και τη λήξη της μακροχρόνιας συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: Τερματίζει η συνεργασία του με την Ελένη Βαϊτσου και συγκινεί με το μήνυμα του

“Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω κάτι τέτοιο, ούτε καναλάρχης είμαι ούτε παραγωγός. Ως ηθοποιός αυτό που έχει την ύψιστη σημασία για μένα είναι να υπάρχει συνέπεια στις υποχρεώσεις τους ως προς τους εργαζόμενους”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Ο παραμυθένιος γάμος πρόσωπου του "Μπρούσκου" με κουμπάρο τον Κούλλη Νικολάου

Όσον αφορά στο αν έκανε κάποιες συζητήσεις, για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, δήλωσε: “Είναι λογικό και σύνηθες όταν έχεις μια καλή συνεργασία να υπάρχει και συνέχεια. Και αν όχι στην αμέσως επόμενη δουλειά, σε κάποια άλλη στο μέλλον. Από εκεί και πέρα εξαρτάται αν ταιριάζεις σε κάποιον ρόλο ή αν ενδιαφέρει τον ίδιο τον ηθοποιό. Το μόνο που μπορώ να πω για μένα είναι πως μετά από μια τόσο επιτυχημένη συνεργασία που είχα με τη συγκεκριμένη παραγωγή, είμαι θετική εφόσον υπάρξει η ευκαιρία να ενσαρκώσω ένα ρόλο που να με ιντριγκάρει”.

Tags Ελένη Βαιτσου, ανδρεας γεωργιου, μπρουσκο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7679 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2720 s // Total time: 3.0399 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X