Στην φιλανθρωπική επίδειξη μόδας "Οκτώ με ένα σκοπό"


Στην φιλανθρωπική επίδειξη μόδας "Οκτώ με ένα σκοπό"

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί…

Πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Σκοπός της βραδιάς ήταν η στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, όπως επίσης και των παιδιών, καθώς τα καθαρά έσοδα παραχωρούνται στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και στο “Hope For Children” CRC Policy Center.

Οι οκτώ σχεδιαστές που συμμετείχαν στην επίδειξη μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν τις δημιουργίες τους μαζί με το Vernel σε περίπου 1000 άτομα, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τον σκοπό της διοργάνωσης.

Τα μοντέλα των δημιουργών Afroditi Hera, Gregory Morfi, Andreas Zannetides, Constantinos Vasiliades, Chrisk, Marios Gregoriades Jewellery, Tryfonas Modestou, Totsi by Tota Patsalidou περπάτησαν με χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα που στήθηκε στο ανοικτό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Η Τόνια Καποδίστρια, η Ναταλία Μιχαήλ, η  Έλενα Κλαρκ, ο Μάριος Χαραλάμπους και o Χρίστος Μάο ανέλαβαν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της βραδιάς

Στην παρουσίαση της επίδειξης μόδας ήταν ο Ανδρέας Φαλάς και η Μαρία Ονησιφόρου.

Περισσότερες φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery...

Tags socialite, κοσμικα, οκτω με ενα σκοπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8892 s (291 Queries.) // Parse time: 0.7692 s // Total time: 3.6584 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X