Χάρις Πότσου: Η wedding planner της Χριστιάνας Αριστοτέλους αποκαλύπτει όλα όσα έζησε πλάι στην παρουσιάστρια και τον Γιώργο Εφραίμ


Χάρις Πότσου: Η wedding planner της Χριστιάνας Αριστοτέλους αποκαλύπτει όλα όσα έζησε πλάι στην παρουσιάστρια και τον Γιώργο Εφραίμ

Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε;

Η wedding planner, Χάρις Πότσου, μίλησε αποκλειστικά στο "ΟΚ!" και αποκάλυψε όλα όσα έζησε πλάι στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και στον Γιώργο Εφραίμ, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Eίσαι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την παραμυθένια διακόσμηση στο γαμήλιο πάρτι της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ...
Με τιμά ιδιαιτέρως που το ζευγάρι επέλεξε εμένα για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Γι' αυτό και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Άλλωστε, όταν το ζευγάρι είναι θετικό, όλα πάνε τέλεια την ημέρα του γάμου!

Το ζευγάρι αποτάθηκε σε σένα, για να αναλάβεις τον γάμο τους;
Με τη Χριστιάνα είχαμε δώσει τα χέρια ότι εγώ θα αναλάβω τον γάμο της πριν ακόμα κάνει σχέση με τον Γιώργο Εφραίμ. Γι' αυτό μόλις έκλεισαν ημερομηνία με πήρε με μια ηρεμία και μου ανακοίνωσε ότι σε τέσσερεις μήνες παντρεύεται. Με ρώτησε αν προλαβαίνω και εννοείται πως έκανα ένα λεπτό να μιλήσω από το σοκ μου. Βέβαια, μόλις μου είπε πως ο γάμος θα γίνει καθημερινή, ανάσανα και την επόμενη μέρα ξεκίνησα προετοιμασίες.

Γνώριζαν από πριν τι ακριβώς ήθελαν από σένα;
Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν έναν όμορφο, απλό και ρομαντικό γάμο με άσπρα λουλούδια και με λίγο ροζ. Τα υπόλοιπα τα άφησαν στα χέρια μου.

Είχες κάποιες ιδέες, τις οποίες δεν αποδέχθηκαν;
Φυσικά! Εγώ ήθελα να κάνω πολλά, αλλά το ζευγάρι τα ήθελε όλα απλά. Και εγώ τούς υποσχέθηκα ότι θα είναι όλα σε απλές γραμμές (γέλια). Μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη, τόσο στη διοργάνωση, όσο και στο κομμάτι της διακόσμησης. Ο γάμος, όπως μου εξομολογήθηκαν αργότερα, ξεπέρασε και τις δικές τους προσδοκίες και ήταν και για τους ίδιους όλα μια μεγάλη έκπληξη.

Πιστεύεις ότι χωρίς wedding planner o γάμος θα ήταν το ίδιο πετυχημένος;
Ο κύριος λόγος που χρειάστηκαν wedding planner ήταν εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος και των δύο. Ήταν αδύνατον να μπορέσουν να τα τρέξουν όλα και ήθελαν ένα άτομο, το οποίο θα μπορούσαν να εμπιστευθούν, για να αναλάβει την κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι τον γάμο είχα κανονίσει δεκαπέντε συναντήσεις με όλους τους συντελεστές του γάμου. Με το ζευγάρι συναντήθηκα μόνο μια φορά, για να τους ενημερώσω για τους άλλους. Άρα, από θέμα χρόνου ήταν πολύ πρακτικό. 



Ποιος από τους δύο ήταν ο πιο απαιτητικός;
Και οι δύο ήταν πολύ δεχτικοί. Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο με άφθονο γέλιο και δεν υπήρξε καμιά παράλογη απαίτηση. Συζητούσαμε τα πάντα και με τη δική μου καθοδήγηση και εμπειρία αποφασίζαμε μαζί.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που ξεπεράστηκαν σταδιακά;
Είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι μου οι συνεργάτες είναι χρόνια δίπλα μου, στηρίζοντας τις εκδηλώσεις που διοργανώνω. Με πολύωρες συναντήσεις και σωστό προγραμματισμό, ο καθένας δούλεψε στο δικό του κομμάτι με επιτυχία. Γι' αυτό προσπαθώ να βγάζω πάντα το αίσθημα της ομάδας στις εκδηλώσεις μου, να λειτουργούμε πρώτα με σεβασμό και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, και νομίζω πως αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα. 

H Χριστιάνα πόσο αγχωμένη ήταν τη μέρα του γάμου;
Ήταν η πιο ήρεμη νύφη που είχα ποτέ. Στην αρχή αναρωτιόμουν αν ήταν φυσιολογικό, αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί η Χριστιάνα γενικά, αφού για την ίδια, όταν υπάρχει ηρεμία και εμπιστοσύνη, όλα γίνονται όπως πρέπει. Τη μέρα του γάμου το μεσημέρι την πήρα, για να την εμψυχώσω και την ξύπνησα. Και εκεί συνειδητοποίησα ότι, από τη στιγμή που είναι τόσο χαλαρή, θα απολαύσει κάθε λεπτό του γάμου της.

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τη διακόσμηση χώρων και τη διοργάνωση γάμων;
Από το 2011 ξεκίνησα δειλά-δειλά και μπήκα δυναμικά το 2012.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία σου;
Πιστεύω ότι η τελειομανία μου κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν θα αρκεστώ σε τίποτα λιγότερο από αυτό που θα υποσχεθώ. Θέλω όλα να γίνονται, όπως προγραμματιστούν. Σημαντικότερο ρόλο, βέβαια, έχουν οι αφανείς ήρωες, η ομάδα μου, που με αντέχουν και δουλεύουν σκληρά μέχρι τέλους. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

 

Τι πρέπει να έχει κατά νουν ένα ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί, για να κάνει τον τέλειο γάμο;
Κατάλληλη προετοιμασία! Αν όλα οργανωθούν και προετοιμαστούν σωστά, η ημέρα του γάμου περνά πολύ γρήγορα και όταν τελειώσει, λένε "αυτό ήταν;". Γι' αυτό καλό είναι να αποφεύγουν το άγχος, να αντιμετωπίζουν θετικά ό,τι έρθει και φυσικά να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. 

Ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνει ένα ζευγάρι;
Ακούνε τη γνώμη όλων των γύρω τους και αφήνουν τα θέλω τους στην άκρη, με αποτέλεσμα να επέρχεται σύγχυση και άγχος. Το κάθε ζευγάρι έχει μέσα στο μυαλό του τον γάμο του διαφορετικά, γι' αυτό λοιπόν πρέπει να τον προσαρμόζει στα μέτρα του και να κάνει κάτι που ευχαριστεί τους ιδίους και κανέναν άλλο.
 
Συνήθως στην Κύπρο τι σου ζητάνε για τα γαμήλια πάρτι;

Μπορώ να πω ότι είμαστε ρομαντικός λαός, γι' αυτό μού ζητάνε πολλά κεριά, για να είναι η ατμόσφαιρα πιο ρομαντική.

Υπήρξε κάποιος που σου ζήτησε κάτι παράλογο ή κάτι εξωπραγματικό;
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, γιατί είμαι αυθόρμητη, οπόταν και να μου ζητήσουν κάτι που θεωρώ υπερβολικό, το αντιμετωπίζω την ίδια ώρα. Τρελά φυσικά ακούω διάφορα, αλλά όταν ξεκαθαρίζεις τη θέση σου, όλα γίνονται κατανοητά.

Τώρα όσον αφορά στα προσωπικά σου... Ξέρω ότι είσαι μόνη σου...
Δεν φοβάμαι τη μοναξιά και δεν θα ήμουν με κάποιον απλώς, για να καλύπτω τις ανασφάλειές μου. Είναι επιλογή μου να είμαι μόνη μου και μπορώ να σου πω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Έβαλα προτεραιότητες σε αυτά που έχουν περισσότερη αξία για μένα, στην κόρη μου και στη δουλειά μου. Τα προσωπικά μου τα έβαλα στην άκρη, γιατί θεωρώ ότι μετά από έναν χωρισμό πρώτα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου. Με το να κρύβεις τα προβλήματά σου δεν σημαίνει και ότι τα έχεις ξεπεράσει.



Πώς τα καταφέρνεις να είσαι single mother και επιχειρηματίας;
Όταν θέλεις, όλα γίνονται. Εάν παραμένεις αφοσιωμένος στα όνειρά σου, μπορείς και να τα πραγματοποιήσεις. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατά με την πρώτη δυσκολία. Όσες φορές και να πέσω, ακόμα τόσες θα σηκωθώ, δυνατότερη και ισχυρότερη. Καμιά δυσκολία δεν με πτοεί. Για όλα υπάρχει λύση φτάνει να μπορείς να τη δεις. Όταν αγαπάς τη ζωή, θα σε αγαπήσει πίσω. Η οικογένεια που κρύβεται πίσω από εμένα, είναι το σημαντικότερο κομμάτι της επιτυχίας μου

Υπήρξαν δυσκολίες στην πορεία της καριέρας σου; Πώς τις αντιμετώπισες;
Το σύστημα που θέλει «τον καρχαρία να τρώει τα μικρά ψάρια» το βίωσα και εγώ. Φυσικά εμένα μόνο καλό μου έκανε, αφού πείσμωσα και έσφιξα τα δόντια, για να κυνηγήσω ακόμη πιο επίμονα τα όνειρά μου. Ο ψυχολογικός πόλεμος λειτούργησε θετικά σε μένα, γιατί απλώς δεν ασχολούμαι με τα αρνητικά σχόλια και δεν ιδρώνει το αφτί μου. Μόνο τα δυο μου χεράκια ιδρώνουν και η αφοσίωση στη δουλειά μου, η οποία στην τελική είναι και η απάντηση σε όλα. Όποιος καταναλώνει ενέργεια, για να ασχολείται με τις ζωές των άλλων, το μόνο που πετυχαίνει είναι να χάνει πολύτιμο χρόνο από τη δική του εξέλιξη.

Ποιο είναι το μότο της ζωής σου; 
Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει τα όνειρά σου, γιατί είναι δικά σου!             

Tags Χάρις Πότσου, χριστιανα Αριστοτελους, γιώργος εφραίμ, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5842 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4901 s // Total time: 3.0742 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X