Θερινό Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Στροβόλου 2017


Θερινό Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Στροβόλου 2017

Απόψε η δεύτερη συναυλία, με τίτλο \"Το λαϊκό τραγούδι συναντά την παράδοση\"

Η αυλαία του Θερινού Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Στροβόλου άνοιξε την Παρασκευή 23 Ιουνίου, με τη συναυλία «Τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πάρκο Ακροπόλεως.

Η δεύτερη συναυλία, με τίτλο "Το λαϊκό τραγούδι συναντά την παράδοση", θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στο ίδιο Πάρκο, με τη συμμετοχή της Βασιλικής Χατζηαδάμου, Έλενας Ανδρέου, Σάββα Στεφάνου, Λευτέρη Χατζημιχαήλ, Μιχάλη Χατζημιχαήλ, Μάριου Πασβάντη, Λεωνίδα Πιτσιλλίδη και Ανδρέα Καρβέλα.   

Ακολουθεί η συναυλία «Μενεξέδες και Ζουμπούλια», με το μουσικό σχήμα «Ησιόδος», τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο Πάρκο Τάκη Ζεμπύλα. Η Νάσια Τραχωνίτου, ο Χαράλαμπος Τσόκκος, ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος, ο Σταύρος Σταύρου και η Βερόνικα Αλωνεύτου θα ερμηνεύσουν κυπριακά παραδοσιακά, σμυρναίικα και νησιώτικα τραγούδια. 

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία "Τραγούδια για τον Έρωτα, τη Θάλασσα και το Φεγγάρι", με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, που θα δοθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, στο Πάρκο Ακροπόλεως. Συμμετέχουν οι Καίτη Οικονομίδου, Μάριος Παύλου, Αλέξανδρος Φωκάς και Παναγιώτης Κλείτου.

Όλες οι συναυλίες εκκινούν στις 20:30 και η είσοδος σε αυτές είναι ελεύθερη.
 

Tags Θερινό Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Στροβόλου 2017, Δήμος Στροβόλου, μουσικη, διασκεδαση, go out, εκδηλωση, φεστιβάλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7047 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3098 s // Total time: 4.0145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X