Dsquared2 Junior: Η πρώτη παιδική σειρά


Dsquared2 Junior: Η πρώτη παιδική σειρά

Οι παιδικές φωτογραφίες των Dean και Dan προαναγγέλουν ότι η οικογένεια της Dsquared2 μεγαλώνει. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Ρούχα για παιδιά από 0 έως 14 ετών ετοιμάζεται να λανσάρει η εταιρεία Dsquared2 με το όνομα “Dsquared2 Junior”. Το λανσάρισμα της νέας σειράς θα ξεκινήσει τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 και θα περιλαμβάνει ρούχα, αλλά και αξεσουάρ.
Η παιδική συλλογή θα παραμείνει πιστή στο DNA του brand, με μια δόση ειρωνείας και πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση. Η λέξη-κλειδί για τις νέες σειρές για μωρά και εφήβους, είναι η λέξη “διασκέδαση”, ενώ παράλληλα δε θα λείψουν από αυτές τα θρυλικά σύμβολα της εταιρείας. Η νέα συλλογή θα διατίθεται, όπως και οι υπόλοιπες, στα ομώνυμα καταστήματα του brand και σε άλλα εξειδικευμένα καταστήματα. Όσον αφορά στις τιμές, αυτές θα κυμαίνονται στο επίπεδο των τιμών των παιδικών ρούχων υψηλής ραπτικής.
Το σχεδιαστικό δίδυμο Dean και Dan Caten δήλωσε: “Ήρθε η ώρα των παιδιών! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η οικογένεια της Dsquared2 ολοένα και μεγαλώνει. Με τη δημιουργία της παιδικής σειράς μπορούμε πλέον να ντύνουμε ολόκληρη την οικογένεια, κάτι που αποτελούσε σταθερό αίτημα των πελατών μας.”

Tags dsquared2, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0993 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2436 s // Total time: 3.3429 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X