H Vogue στέλνει διάσημους σχεδιαστές μόδας στο Hogwarts


H Vogue στέλνει διάσημους σχεδιαστές μόδας στο Hogwarts

Όλες οι λεπτομέρειες

Η ιστορία του δημοφιλέστερου μάγου της Μεγάλης Βρετάνιας, του Harry Potter έγινε 20 χρόνων και η αγγλική Vogue το γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο. Με το δικό της Hogwarts  Express και τα μαγικά του καλλιτέχνη Sidney Prawatyotin, η Vogue έστειλε διάσημους σχεδιαστές στο Hogwarts. Tο αποτέλεσμα; Άκρως απολαυστικό. 

Ο κάθε σχεδιαστής πρωταγωνιστεί σε μια σκήνη απο τις ταινίες του Harry Potter, μαζί με έναν άλλο ήρωα. Πίσω απο κάθε εικόνα φυσικά και κρύβεται ένα μήνυμα.

Το δράμα και η θεατρικότητα είναι δύο από τα ισχυρά στοιχεία του Marc Jacobs όποτε θα μπορούσε εύκολα να είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το μπλε φόρεμα που φορούσε η Fleur Delacour σε μια από τις ταινίες Harry Potter. Από την άλλη ο Alessandro Michele, creative director του οίκου Gucci, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την Luna Lovegood ως μούσα του. Στην εκκεντρική γκαρνταρόμπα της θα είχαν μια εξέχουσα θέση ρούχα από τη SS17 συλλογή του σχεδιαστή.

O Demna Gvasalia παίζει Quidditch μαζί με τον Harry και φυσικά στέφεται πρωταθλητής γιατί πολύ απλά όντας επικεφαλής σχεδιαστής δύο οίκων, Balenciaga και Vetements ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι.  Ξεχωρίζει φυσικά η Miuccia Prada, ως σοφότερη βρίσκεται στο γραφείo του Νταμπλντορ.

 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0534 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2788 s // Total time: 3.3322 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X