Chanel Haute Couture AW17: το μαγευτικό σόου κάτω από τον πύργο του Άιφελ και η βράβευση του Karl Lagerfeld


Chanel Haute Couture AW17: το μαγευτικό σόου κάτω από τον πύργο του Άιφελ και η βράβευση του Karl Lagerfeld

Δείτε τις εικόνες

Ο Κάιζερ της μόδας κατάφερέ να ῾χωρέσει τον πύργο του Άιφελ μέσα στο Grand Palais και μέσα από ένα φαντασμαγορικό σόου απέδωσε φόρο τιμής στην πόλη της μόδας και στο διαχρονικό παριζιάνικο στυλ. Έτσι για άλλη μια φορά το Grand Palais, μεταμορφώθηκε για χάρη του γαλλικού οίκου Chanel. Μετά την μικρή Ελλάδα που δημιούργησε ο  Karl Lagerfeld στο προηγούμενο catwalk  του οίκου, σειρά αυτή τη φόρα είχε το Παρίσι, η πόλη του φωτός.

Το show υψηλής ραπτικής του οίκου είχε όλα εκείνα τα κλασσικά χαρακτηριστικά στοιχεία που έκαναν την Gabriella Coco Chanel να ξεχωρίσει στον κόσμο της μόδας: τις πέρλες, τα boater καπέλα, τα κομψά σακάκια, τις elegant σιλουέτες. Αυτή τη φόρα όμως αυτά τα διαχρονικά στοιχεία του οίκου απέκτησαν τη σύγχρονη twist πινελιά του Karl Lagerfeld, ο όποιος ῾῾έπαιξε῾῾ με τα χρώματα και τα υφάσματα στολίζοντας τις δημιουργίες με φτερά και κρύσταλλα.

Σ᾽ ένα show ωδή  στο Παρίσι και κάτω από ένα ομοίωμα του εμβληματικού πύργου του Άιφελ, ξεχώρισε η στιγμή που ο  Karl Lagerfeld βραβεύτηκε από τη δήμαρχο του Παρισίου με το μετάλλιο Grand Vermeil, την υψηλότερη διάκριση της πόλης του φωτός.

Tags chanel, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3262 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3400 s // Total time: 3.6663 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X