Τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη βρίσκονται στην Κύπρο!


Τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη βρίσκονται στην Κύπρο!

Τι τους έφερε στο νησί μας και τι έγραψαν στα social media λίγο πριν φτάσουν;

Αυτή τη στιγμή τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη βρίσκονται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μαζί με ακόμη ένα φίλο του τραγουδιστή ήρθαν χθες στο νησί μας όπου αύριο θα παρευρεθούν στα "Super Music Awards 2017 with Pringles" για να παραλάβουν τα βραβεία του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο και φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό χώρο της μεζονέτας του Παντελίδη που βγήκε στο σφυρί

Διαβάστε επίσης: Βόμβα! Η Μίνα Αρναούτη στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τροχαίο

Ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία τους στο αεροδρόμιο ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και του fans του Παντελή πως… "Ετοιμαζόμαστε για Κύπρο!! 2 μέρες Αγία Νάπα 2 μέρες Λευκωσία!!!! για την παραλαβή 2 πολύ σημαντικών βραβείων!!! P.q Και με πολλές live μεταδόσεις από το κανάλι του Παντελή στο YouTube :pantelis pantelidis official p.q!!!!!".

Ο Κωνσταντίνος ενημέρωσε ότι σήμερα στις 20.00 θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Παντελή στο youtube, η απονομή αστεριού με το όνομα του, στην Πλατεία Διασημοτήτων, στην Αγία Νάπα.   

Όπως καταλαβαίνετε τα αυριανά μουσικά βραβεία θα σκορπίσουν και πάλι συγκίνηση σε όλους όσοι θα παρευρεθούν στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου.

Tags Παντελής Παντελίδης, τριαντάφυλλος παντελίδης, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, Super Music Awards 2017 with Pringles, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1058 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6164 s // Total time: 3.7222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X