Kim Kardashian - Kanye West: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί!


Kim Kardashian - Kanye West: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί!

Η είδηση κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του πλανήτη

Η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το τρίτο τους παιδί το οποίο θα καλωσορίσουν στην οικογένεια τους τον Ιανουάριο του 2018, μέσω παρένθετης μητέρας. Να θυμίσουμε πως η διάσημη τηλεπερσόνα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί, ωστόσο ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα δεν της επέτρεπε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: Η Kim Kardashian βγήκε για φαγητό με το στήθος της σε κοινή θέα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του US Weekly Magazine, η παρένθετη μητέρα είναι ηλικιακά κάτω των 30 ετών, βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει καταγωγή από το Σαν Ντιέγκο ενώ στο παρελθόν έχει ξαναγίνει παρένθετη μητέρα και έχει εμφανιστεί σε promo video για την διαδικασία μαζί με την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: Kim Kardashian: Σάλος με το βίντεο που δείχνει κοκαΐνη στο σαλόνι της!

Ρεπορτάζ του TMZ, η γυναίκα αυτή θα πληρωθεί με το ποσό των 45.000 δολαρίων, τα οποία θα καταβληθούν σε δέκα μηνιαίες δόσεις των 4.500 ευρώ. Στην περίπτωση, όμως, που θα κυοφορήσει δίδυμα, η Kim και ο Kanye θα της δώσουν 5.000 ευρώ περισσότερα για κάθε επιπλέον παιδί.

Το ζευγάρι, πάντως, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα αυστηρό με  την παρένθετη μητέρα και λέγεται ότι της έχει απαγορεύσει την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και ωμών ψαριών, το κάπνισμα, τη χρήση ναρκωτικών, αλλά και τη χρήση υδρομασάζ και σάουνας και την επαφή με γάτες.

Tags kim kardashian, Kanye west, showbiz κύπρος, celebrities, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0251 s // Total time: 0.0255 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X