Estée Lauder, Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix: Aποκαλύπτει μάτια που φαίνονται ανανεωμένα και λαμπερα!


Estée Lauder, Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix: Aποκαλύπτει μάτια που φαίνονται ανανεωμένα και λαμπερα!

Νέο πολλαπλής - επιδιόρθωσης, εξαιρετικά ενυδατικό συμπύκνωμα για τα μάτια με 360° Matrix Technology

Κάθε μέρα, τα μάτια μας βιώνουν πάνω από 10,000 φυσικές μικρό-κινήσεις, με μόνο ένα ανοιγόκλειμα, οι οποίες ισοδυναμούν με περπάτημα 5 χιλιομέτρων την μέρα.

Ως η πρώτη εταιρεία στον τομέα των καλλυντικών που μελέτησε τις μικρο-κινήσεις της περιοχής των ματιών, οι μελετητές της Estée Lauder ανακάλυψαν ότι αυτές οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις προκαλούν άγχος και ερεθισμό, συμβάλλοντας έτσι στα ορατά σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια. Βασισμένη σε αυτή την πρωτοποριακή ανακάλυψη, η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix - μια πολλαπλής-επιδιόρθωσης, εξαιρετικά ενυδατική φόρμουλα, με την καινοτόμο τεχνολογία 360 ° Matrix Technology που λειτουργεί ως ένα «μαξιλαράκι στήριξης» γύρω από την περιοχή των ματιών ενάντια στις επιπτώσεις που φέρνουν οι μικρο-κινήσεις. Μαζί με την αποκλειστική τεχνολογία ChronoluxCB, το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix μειώνει δραματικά την εμφάνιση όλων των ορατών σημαδιών γήρανσης, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης γραμμών, ρυτίδων, το φούσκωμα και τους μαύρους κύκλους. Με χρήση μέρα και νύχτα με το ειδικά διαμορφωμένο 360 ° απλικατέρ για massage, η ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενισχύεται και ενυδατώνεται έντονα με διαρκή 24-ωρη υγρασία. Τα μάτια φαίνονται ανανεωμένα, λαμπερά, φωτεινά.

Νέα 360° Matrix Technology με 2X υαλουρονικό οξύ: Η νέα 360° Matrix Technology, μια πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία, είναι ένα μίγμα πολυμερών και ένα 2Χ συμπυκνωμένο εκχύλισμα από 2 τύπων υαλουρονικού οξέος.

Αυτή η 360° Matrix Technology περιβάλλει την περιοχή των ματιών με ένα ανάλαφρο, εύκαμπτο ελαστικό δίκτυο που επιτρέπει την φυσική κίνηση των ματιών ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τη στήριξη τους έναντι των μικρο-κινήσεων. Οι δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέως παρέχουν άμεσα μέγιστη υγρασία, ενώ παγιδεύουν την υγρασία για να γεμίσει τις γραμμές, και επίσης να υποκινήσει το δέρμα να παράγει φυσικά περισσότερη υγρασία από το εσωτερικό προς την επιφάνεια.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ
Το νέο Advanced Night Repair Eye Matrix Concentrate Matrix περιέχει την ισχυρή τεχνολογία ChronoluxCB που εμπεριέχεται στον αρχικό ορό Advanced Night Repair. Αυτή η πολλαπλών πατέντων τεχνολογία υποστηρίζει τον επανασυγχρονισμό και τον καθαρισμό που γίνονται στα κύτταρα μας κατά την διάρκεια του ύπνου – η Catabolysis - για να βοηθήσει την περιοχή των ματιών να βελτιστοποιήσει τη φυσική νυχτερινή επιδιόρθωση ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX

  • Επιδιορθώνει όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και την ανομοιομορφία στον τόνο του δέρματος.
  • Ενισχύει το λεπτό δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών αυξάνοντας την πυκνότητα κατά περίπου 20%.  Παρέχει στήριξη 360 ° και μετριάζει τις επιπτώσεις των μικρο-κινήσεων, έτσι ώστε η περιοχή των ματιών να παραμένει ελαστική.
  • Ενυδατώνει με βαθιά, διαρκή υγρασία για 24 ώρες. Άμεσα, η περιοχή των ματιών "γεμίζει" με μια έντονη ενυδάτωση, ενώ μακροπρόθεσμα, ωθεί το δέρμα να δημιουργήσει με φυσικό τρόπο περισσότερη υγρασία από το εσωτερικό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Άμεσα, τα μάτια φαίνονται πιο φωτεινά και ξεκούραστα. Το δέρμα άμεσα "γεμίζει" με υγρασία και φαίνεται πιο μαλακό. Σε επτά ημέρες, τα μάτια φαίνονται πιο νεανικά και λαμπερά. Σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, μειώνονται σημαντικά οι γραμμές και οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα.

  • Το 99% των γυναικών είπαν ότι αμέσως ένιωσαν την περιοχή των ματιών τους ενυδατωμένη.
  • Το 90% των γυναικών είπαν ότι αμέσως ένιωσαν την περιοχή των ματιών τους αναζωογονημένη και ξεκούραστη.
  • Μετά από 4 εβδομάδες, το 92% των γυναικών είπαν ότι ένιωθαν την περιοχή των ματιών τους πιο μαλακή.
  • Μετά από 4 εβδομάδες, το 88% των γυναικών είπαν ότι τα μάτια τους φαίνονταν πιο νεανικά.

ΧΡΗΣΗ
Εφαρμόστε πρωί και νύχτα. Εφαρμόστε με το ειδικά διαμορφωμένο σταγονοειδές 360° απλικατέρ απαλά κάτω από το κάθε μάτι 3  φορές. Μετά κάντε μασάζ σε ένα 360° κύκλο κάτω από την περιοχή των ματιών και στο κινητό βλέφαρο. Τελειώστε ταμπονάροντας ελαφριά με το μεσαίο δάκτυλο μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

Tags Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, Estee Lauder, Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, προσωπο, ματια, Ομορφια, beauty, face, eyes


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8640 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4127 s // Total time: 2.2767 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X