Αυτό είναι το νέο Αpp του Time Out Cyprus


Αυτό είναι το νέο Αpp του Time Out Cyprus

Όλη η Κύπρος είναι πλέον στο χέρι μας με το ολοκαίνουριο App του Time Out για iOS και Android. Το κατεβάζουμε δωρεάν και έχουμε όπου κι αν είμαστε την πληροφορία που θέλουμε.

Με το νέο app του Time Out μαθαίνουμε όλα όσα μπορούμε να κάνουμε στο νησί και ανακαλύπτουμε την Κύπρο καθημερινά. Η διασκέδαση τώρα είναι στο χέρι μας.

Οι νέες αφίξεις εστιατορίων καθώς και όλοι οι νέοι χώροι που προσφέρονται για φαγητό και ποτό μαζί με τον πιο πλήρη οδηγό εστιατορίων και bars του νησιού, μέσα από ένα συνδυαστικό smart search. Τα καλύτερα events και οι εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσουμε μέσα από τις δύο κατηγορίες «Τα καλύτερα της εβδομάδας» και «Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου». Όλες οι προβολές στις κινηματογραφικές αίθουσες, οι θεατρικές παραστάσεις, οι εκθέσεις, οι συναυλίες, τα gigs, οι παραστάσεις χορού και ό,τι άλλο «παίζει» στην Κύπρο, είναι όλα όσα συνθέτουν το μαγικό κόσμο του app του Time Out Cyprus.

Εξερευνούμε τις άγνωστες πλευρές της Κύπρου, τις καλύτερες παραλίες και τα πανέμορφα ορεινά χωριά της, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται απ΄ άκρη σ' άκρη του νησιού, τις πιο ωραίες εκδρομές, τα μυστικά της διασκέδασης και όσα θα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες μας πιο ενδιαφέρουσες.

 

Ανακαλύπτουμε την Κύπρο με το πιο εύχρηστο, άμεσο και πλήρες app με την εγκυρότητα του Time Out Cyprus.

Τώρα η διασκέδαση είναι στο χέρι μας!

Kάνε κλικ στο Apple Store εάν διαθέτεις iPhone ή/και iPad.

Εάν το κινητό σου ή το tablet σου χρησιμοποιούν Android κάνε κλικ στο Google Play.

Τime Out Cyprus features:

-Things I love: Βρες όσα σου αρέσουν και κράτησέ τα σε ένα ξεχωριστό σημείο στο app , όπου θα μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς μία πληροφορία.

-Share: Μοιράσου εύκολα και γρήγορα με τους φίλους σου ό,τι σου κάνει «κλικ», τόσα στα social media, όσο και μέσα από όλα τα app που διαθέτει η συσκευή σου (mail, message, κλπ.)

-Εύκολη κλήση: Κάλεσε τηλεφωνικά τους χώρους που επιθυμείς κάνοντας ένα «κλικ» πάνω στον τηλεφωνικό αριθμό που εμφανίζεται στη σελίδα κάθε χώρου.

 

Tags time out, time out cyprus, app, mobile, κυπρος, διασκεδαση, τεχνολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0498 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4735 s // Total time: 2.5233 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X