Η Εύη Αδάμ μιλάει ανοιχτά για το χωρισμό της με τον Λιβιεράτο


Η Εύη Αδάμ μιλάει ανοιχτά για το χωρισμό της με τον Λιβιεράτο

Τι λέει για το γεγονός ότι ενώ εκείνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, εκείνη είχε κάνει άλλη σχέση

Η Εύη Αδάμ σε συνέντευξή της στο περιοδικό “OK!” μιλάει για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Λάμπη Λιβιεράτο αλλά και για την πρόταση γάμου που περιμένει.

"Για όσους δεν το κατάλαβαν με τον Λάμπη έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο και έχει βγει και το διαζύγιο. Είμαι μόνη μου απο τον Οκτώβριο του 2011.

Μιλώντας για την περίοδο του διαζυγίου της, η Εύη Αδάμ δήλωνει: “Το πρώτο μου μέλημα εκείνη την περίοδο, ήταν να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν με ενδιέφερε να βγάλω δελτίο Τύπου για να ανακοινώσω τον χωρισμό μου. Ποτέ δεν είπα ψέμματα, ούτε είπα κάτι που δεν ίσχυε. Με τον Λάμπη χωρίσαμε με πολύ ωραίο τρόπο, έχει άριστη σχέση με τα παιδιά και μια φιλική σχέση μαζί μου”.

Όσο για την περίοδο που εκείνη έκανε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή και ο πρώην σύζυγός της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εκείνη απαντάει: “Εφόσον είμαι πλέον μόνη μου και ελεύθερη εδώ και πολύ καιρό, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Που να είναι το πρόβλημα; Ο Λάμπης είχε την υποστήριξη μου όταν τη ζήτησε και όλα είναι ομαλά πια”. Το γνωστό μοντέλο δήλωσε ότι είναι πολύ καλά  στην προσωπική της ζωή και εκφράζει με σιγουριά την πεποίθησή ότι θα έχει κι άλλη πρόταση γάμου: “Είμαι σίγουρη ότι θα έχω και άλλη πρόταση γάμου στο μέλλον”.

Tags εύη αδάμ, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2289 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3384 s // Total time: 3.5673 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X