Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαντά στον Κώστα Ζερβό για το σχόλιο του σε post της Κωνσταντίνας Ευριπίδου περί κλοπής


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαντά στον Κώστα Ζερβό για το σχόλιο του σε post της Κωνσταντίνας Ευριπίδου περί κλοπής

Τι λέει για τον Τάσο Ευαγγέλου και την συνεργασία τους;

"Αυτά είναι ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ φέτος πολύ δυνατά. Θα συντριβούν αυτοί που κλέβουν» ήταν το σχόλιο του Προέδρου του MegaOne, Κώστα Ζερβού, σε φωτογραφία της Κωνσταντίνας Ευριπίδου  πριν από λίγες μέρες, που έφερε τον πανικό και τα κουτσομπολιά. Όλοι αντιλήφθηκαν πως η σπόντα περί κλοπών αφορούσε την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η παρουσιάστρια σε σημερινή συνέντευξή της στο "TV μανία" σχολίασε για πρώτη φορά το σχόλιο του πρώην αφεντικού της.

Διαβάστε επίσης: Αμφίβολη η παρουσία της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Αν κρίνω όμως από το επίμαχο σχόλιο του προέδρου του ΔΣ κ. Κώστα Ζερβού σε ποστ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου περί κλεφτών –σχόλιο που ερμηνεύτηκε ότι απευθυνόταν σε σένα – φαίνεται πως υπάρχει μία ένταση στις σχέσεις σας…
Διάβασα το σχόλιο και δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με μένα γιατί εγώ δεν έκανα ποτέ αυτό που αναφέρει ο κ. Ζερβός, δηλαδή κλοπή. Δεν έκλεψα ποτέ και τίποτα από τον ανταγωνισμό, ούτε ιδέα, ούτε καλεσμένο, ούτε στελέχη. Κι επειδή κάποιοι άφησαν κάποια υπονοούμενα για τον Τάσο να τους θυμίσω πως είχε ήδη αποχωρήσει από το Megaone πριν έρθει στον Alpha για να μιλήσουμε. Και ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία να έρθει, εκείνος εξέφρασε την επιθυμία να ενταχθεί στην ομάδα μου.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα γεννήσει την κόρη της

Όμως κάποιες ιστοσελίδες έγραψαν ότι αφορά ξεκάθαρα εσένα. Που το βασίζουν αυτό;
Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται και πως ενεργεί ο κάθε δημοσιογράφος. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως το σχόλιο του κ. Ζερβού δεν αφορά σε καμία περίπτωση εμένα. Έτσι ένωσα από την αρχή, μόλις το διάβασα. Νιώθω πως δεν με αγγίζει κάτι τέτοιο γιατί είμαι καθαρή και δεν έκανα ποτέ αυτό που αναφέρει ο κ. Ζερβός ώστε να βγω να σχολιάσω ή να απαντήσω. Αν ένιωθα πως υπήρχε έστω και μία απειροελάχιστη πιθανότητα να με αφορά θα το έκανα.

Δηλαδή δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις σου με το Megaone;
Κανένα. Αν δεν άλλαξε κάτι άρδην που δεν το γνωρίζω, δεν υπάρχει το παραμικρό και θα έχω και φέτος καλεσμένους από το Megaone όπως είχα και πέρσι, από ένα σημείο και μετά.

Tags χριστιανα Αριστοτελους, κωστας ζεβρος, τάσος ευαγγέλου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6524 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3249 s // Total time: 2.9773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X