Αυτό είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου!


Αυτό είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου!

Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Ενδεχομένως, όλοι έχουμε στο μυαλό μας, πως είναι μία ιδανική σχέση ή ένας ευτυχισμένος γάμος, όπου σε αυτόν υπάρχει η απόλυτη αρμονία χωρίς καβγάδες και συγκρούσεις.

Ε, λοιπόν… κάνετε λάθος! Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, έδειξε ότι το 76% των Βρετανών ενήλικων πιστεύουν ότι για να είναι ένα ζευγάρι υγιές σε ένα γάμο, πρέπει στην πραγματικότητα να τσακώνονται και να τσακώνονται πολύ.

Για να ακριβολογούμε, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων πιστεύει ότι κατά μέσο όρο 3,9 καβγάδες ανά μήνα είναι το ιδανικό ποσό για να συμβάλει σε μια ευτυχισμένη σχέση του “ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα”!

"Παραδοσιακά, ο ισχυρισμός μπορεί να θεωρήθηκε ανθυγιεινός αλλά στην πραγματικότητα πολλοί Βρετανοί αναγνωρίζουν τον σημαντικό ρόλο της έκφρασης των συναισθημάτων σας - τόσο θετικών όσο και αρνητικών - στις σχέσεις", όπως αναφέρει η έρευνα.

Ενώ οι καβγάδες σκαρφαλώνουν στην πρώτη θέση, οι συμμετέχοντες συμπεριέλαβαν τα ραντεβού (3,8 φορές) και το σεξ (8,3 φορές τον μήνα) ως κλειδιά ενός ευτυχισμένου γάμου.

Tags Γαμος, μυστικο, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7730 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3473 s // Total time: 2.1203 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X