Thalgo Silicium Marin: Η νέα αντιγηραντική 3D αρχιτεκτονική


Thalgo Silicium Marin: Η νέα αντιγηραντική 3D αρχιτεκτονική

Για την καταπολέμηση της ραγδαίας εξέλιξης της γήρανσης του δέρματος μετά την ηλικία των 40

Για την καταπολέμηση της ραγδαίας εξέλιξης της γήρανσης του δέρματος μετά την ηλικία των 40, στα εργαστήρια της Thalgo, εφαρμόστηκαν οι τελευταίες δερματολογικές τεχνικές για να δημιουργηθούν νέες και να ενισχυθούν οι υφιστάμενες αντιγηραντικές φόρμουλες για να προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

Η Thalgo εισήγαγε για πρώτη φορά την σειρά Silicium Marin το 2011 με εξαιρετικά αποτελέσματα και κριτικές. Πεπεισμένη για τις μοναδικές ιδιότητες του silicium, το 2017, η Thalgo αλλάζει το επίπεδο στη θαλάσσια κοσμετολογία βγάζοντας στην αγορά τα προϊόντα με το νέο και πλήρως εξελιγμένο σύμπλεγμα:

THE MARINE SILICIUM COMPLEX
Όσο τα επίπεδα του silicium μειώνονται στο δέρμα, τόσο το δέρμα εμφανίζεται ξηρό οδηγώντας στο σχηματισμό ρυτίδων ενώ χάνει την ελαστικότητα του. Το silicium είναι ένα από τα κύρια ιχνοστοιχεία του σώματος και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της δομής του εξω-κυτταρικού δικτύου. Η νέα φόρμουλα της THALGO είναι κατά 77% πιο συμπυκνωμένη και πιο ισχυρή από την αρχική. Συνδυάζει δύο ενεργές πηγές silicium για να αποκαταστήσει την απώλεια του στο δέρμα, με στόχο την αναδόμηση του. Έτσι τοποθέτησαν silicium μέσα στο υαλουρονικό οξύ για άμεση απορρόφηση και αποτέλεσμα γεμίσματος, διοχετεύεται επίσης με τη μορφή κάψουλας σε μικρο -θαλάσσιο σπόγγο για μακράς διάρκειας απορρόφηση από το δέρμα. Ταυτόχρονα ανακαλύπτεται και ένα νέο συστατικό, το βιοενεργό Helichrysum Stoechas, που είναι το κλειδί για τη σύνθεση περιοστίνης, την πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του μεταβολισμού του δέρματος.
Σήμερα η Thalgo προσφέρει μία σειρά από 3 προϊόντα με υψηλή συγκέντρωση σε Marine Silicium Complex για να διορθώσει την απώλεια ελαστικότητας, τις έντονες ρυτίδες και αυλακώσεις του δέρματος καθώς επίσης τη χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου που εμφανίζεται μετά τα 40.

LIFTING CORRECTING DAY CREAM

Με διπλή ασπίδα προστασίας, ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος, την εσωτερική λειτουργία επανόρθωσης και προστατεύει από την εξωτερική ρύπανση καθώς δίνει στην επιφάνεια του δέρματος ένα προστατευτικό φιλμ σαν δεύτερο δέρμα. Με ελαφριά υφή που έχει το τζελ αλλά και την άνεση που προσφέρει η πλούσια κρέμα είναι τα 2 χαρακτηριστικά που συνδυάζει η νέα κρέμα ημέρας, Lifting Correcting Day Cream. Το δέρμα εμφανίζεται πιο σφριγηλό, ανορθωμένο και πιο λαμπερό. Οι βαθιές ρυτίδες εμφανίζονται πιο λείες και απαλές.

LIFTING CORRECTING NIGHT CREAM

Η πλούσια υφή της κρέμας νυκτός που λιώνει στο δέρμα, προσφέρει τη μέγιστη θαλάσσια εμπειρία αισθήσεων και ασύγκριτη ικανοποίηση κατά την εφαρμογή της. Το πρωί το δέρμα εμφανίζεται φρέσκο και λαμπερό με τις ρυτίδες να έχουν μειωθεί στην όψη και τα χαρακτηριστικά του προσώπου να είναι πιο λεία και σφριγηλά. Αποβάλλονται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο δέρμα και αποκαθίστανται τα επιδερμικά λιπίδια διατηρώντας την υγρασία του δέρματος σε υψηλά επίπεδα. 

WRINKLE LIFTING SERUM

Ο νέος εκπληκτικός ορός Wrinkle Lifting Serum έχει εξαιρετική και άμεση απορρόφηση από το δέρμα και εφαρμόζεται πρωί και βράδυ πριν την αντίστοιχη κρέμα. Αφήνει μεταξένια απαλότητα στην επιφάνεια του δέρματος και προσφέρει σύσφιξη στο δέρμα καθώς ενισχύεται η υγιής λάμψη του.

Tags Thalgo, SILICIUM MARIN, thalgo SILICIUM MARIN, beauty, face, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2343 s (233 Queries.) // Parse time: 2.5975 s // Total time: 5.8318 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X