Έκλεψε τις εντυπώσεις το fashion show του Marc Jacobs στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης


Έκλεψε τις εντυπώσεις το fashion show του Marc Jacobs στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Για ακόμη μια φόρα ο Marc Jacobs έκλεισε με το show του την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και όπως ήταν φυσικό έκλεψε τις εντυπώσεις. Αν και οι φήμες τον ήθελαν να αποχωρεί από το brand του, ο ίδιος μετά το τέλος του σόου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αφήσει το θρόνο του.

Γιατί να το κάνει άλλωστε; Ο κόσμος της μόδας τον λατρεύει κι᾽ η συλλογή του για την ερχόμενη Άνοιξη αποτελεί τρανταχτή απόδειξη ότι είναι ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές αυτή τη στιγμή.

Το ντεφιλέ πραγματοποιήθηκε στο Park Avenue Armory, χωρίς καμία μουσική υπόκρουση, το μόνο που ακουγόταν ήταν οι ψίθυροι και οι εντυπώσεις των παρευρισκόμενων. Στην πασαρέλα περπάτησαν GIigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner, Taylor Hill άλλα και η η Kaia Gerber, η 16 χρόνη κόρη της Cindy Crawford, η οποία έκλεισε και το σόου. 

Όσον άφορα στη συλλογή, πρόκειται δηλαδή για μια γκλάμουρους streetwear κολεξιόν. Τροπικά prints σε έντονους χρωματισμούς, τουρμπάνια, γάντια, φορέματα με παγιέτες, κοστούμια βγαλμένα απο τη δεκαετία του 80, buggy παντελόνια  και oversized τσάντες είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της κολεξιόν του Marc Jacobs για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Tags marc jacobs, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9859 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3212 s // Total time: 3.3071 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X