Ombre Première: Η νέα συγκλονιστική συλλογή της Chanel


Ombre Première: Η νέα συγκλονιστική συλλογή της Chanel

H Lucia Pica μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε όλες τις δημιουργικές εκδοχές τους  

Για τη συλλογή Ombre Première Eyes Collection 2017, η Lucia Pica επέλεξε δύο συγκεκριμένες υφές για τις σκιές των ματιών: την κρεμώδη και την powder, που δίνουν τη δυνατότητα για αμέτρητους πειραματισμούς και επιτρέπει σε όλες τις γυναίκες να "παίζουν" με το μακιγιάζ των ματιών τους και να χαρίζουν στο βλέμμα τους περισσότερη ένταση. Μια συλλογή, που ξεπερνάει την εποχικότητα των τάσεων. Αυτή η νέα συλλογή είναι αφιερωμένη στην τέχνη του layering, αφού κάθε σκιά μπορεί να φορεθεί μόνη της ή να "παντρευτεί" με κάποια άλλη σκιά από τη συλλογή. Mε τις αποχρώσεις να κινούνται από το έντονο μπρονζέ μέχρι το μπλε ηλεκτρίκ και το νουάρ πετρόλ, τους ουδέτερους τόνους αλλά και τους πιο τολμηρούς, η νέα συλλογή για το μακιγιάζ των ματιών, Ombre Première Eyes Collection 2017 απογειώνει τις εμφανίσεις σας. Οι κρεμώδεις σκιές εφαρμόζονται πάνω από τις πολυτελείς ματ, σατινέ ή μεταλλικές powder σκιές. Τα χρώματα και οι υφές συμπληρώνουν το ένα το άλλο και αποκαλύπτουν την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

OMBRE PREMIÈRE LONGWEAR CREAM EYESHADOW
Κάθε χαρακτηριστική στρογγυλή συσκευασία με το διπλό χρυσό C, έμβλημα της Chanel, κλείνει μέσα της μια σκιά ματιών με κρεμώδη υφή, που απλώνεται στο βλέφαρο των ματιών και μοιάζει να "λιώνει" αισθησιακά. Το μυστικό της κρύβεται σε ένα μείγμα ενυδατικών ελαίων. Οκτώ ενδιαφέρουσες αποχρώσεις με σατινέ, λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί οκτώ ώρες.

802 Undertone
804 Scintillance
806 Terre Brûlée
808 Lilas d’Or
810 Pourpre Profond
812 Noir Pétrole,
814 Silver Pink
816 Obscur

OMBRE PREMIÈRE LONGWEAR POWDER EYESHADOW
Η χαρακτηριστική τετράγωνη συσκευασία, με το διπλό χρυσό C, έμβλημα της Chanel και το μεγάλο καθρέφτη, αποκαλύπτει τη μαλακή υφή κάθε OMBRE PREMIÈRE Longwear Powder Eyeshadow, της powder σκιάς. Κάθε μικροσκοπικό σωματίδιο (που περιέχει υπερσυμπυκνωμένες χρωστικές) της σκιάς κυλάει απαλά επάνω στο βλέφαρο και απλώνεται δίνοντας τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών. Συνολικά 16 καθαρές αποχρώσεις, έντονες και λαμπερές, δηλώνουν ότι τα πάντα είναι εφικτά. Οι Ombre Premiere Longwear Powder Eyeshadow με ματ ή λαμπερό φινίρισμα, έχουν διάρκεια οκτώ ωρών και απλά μας υπνωτίζουν!

10 Flesh
12 Rose Synthétique
14 Talpa
16 Blue Jeans
18 Verde
20 Carbone
22 Visone
24 Chocolate Brown
26 Noir Satin
28 Sable
30 Vibrant Violet
32 Bronze Antique
34 Poudre d’Or
36 Désert Rouge
38 Titane
40 Gris Anthracitre

LE CRAYON YEUX
Η Ombre Première Eyes Collection 2017 της Chanel περιλαμβάνει συνολικά 24 αποχρώσεις που είναι απαραίτητες για το φετινό καλοκαίρι, ενώ μας συστήνει και τρία απαραίτητα "εργαλεία" που συμπληρώνουν το μακιγιάζ των ματιών και προσθέτουν βάθος στις σκιές των ματιών, τα μολύβια ματιών Le Crayon Yeux, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στην γραμμή του βλεφάρου και να κάνετε το blending.

67 Prune Noire
77 Deep Purple
87 Vert Eden 

LE GEL SOURCILS
Στην Ombre Première Eyes Collection 2017 της Chanel περιλαμβάνονται και τρία προϊόντα περιποίησης των φρυδιών, ιδανικά για το σχηματισμό, το γέμισμα και την περιποίηση τους, χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη τους φόρμουλα και το κωνικό βουρτσάκι. Το μακιγιάζ των φρυδιών είναι φυσικό και έχει διάρκεια οκτώ ώρες.

350  Transparent
360 Blond
370 Brun

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της νέας συλλογής για το μακιγιάζ των ματιών από τον οίκο Chanel είναι η Kristen Stewart.

Tags Ombre Première, chanel, CHANEL Ombre Première, Ομορφια, σκιες, ματια, Μακιγιαζ, beauty, eyeshadow, eye, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4088 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3146 s // Total time: 2.7234 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X