Στο μουσείο τα κοστούμια από την ταινία Άννα Καρένινα


Στο μουσείο τα κοστούμια από την ταινία Άννα Καρένινα

Οι τουαλέτες που φόρεσε η Κίρα Νάιτλι στα γυρίσματα του ομώνυμου φιλμ εκτίθενται στο Ham House στο Ρίτσμοντ του Λονδίνου έως και τις 4 Απριλίου.

Η έκθεση περιλαμβάνει τα κοστούμια που δημιούργησε η Ζακλίν Ντουράν για τις ανάγκες του φιλμ Άννα Καρένινα, το οποίο σκηνοθέτησε ο Τζο Ράιτ. Πρόκειται για τις εντυπωσιακές φορεσιές και κάποια από τα αξεσουάρ που συνέβαλαν στην επιτυχημένη αναβίωση της εποχής στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία. Μάλιστα, η Ντουράν διεκδικεί Όσκαρ Καλύτερου Σχεδιασμού Κοστουμιών για τη συγκεκριμένη ταινία, ενώ ταυτόχρονα ήταν και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα στην αντίστοιχη κατηγορία.

Η ίδια η σχεδιάστρια δηλώνει ενθουσιασμένη με αυτή την εξέλιξη: «Είμαι πολύ περήφανη για την έκθεση, μιας και υλοποιήθηκε από μια πολύ δυνατή ομάδα, που έδωσε άλλη διάσταση στα κοστούμια που δημιούργησα για την Κίρα Νάιτλι, τη θρυλική ηρωίδα της ταινίας του Τζο Ράιτ». Οι τρεις τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, με το σκηνοθέτη να δηλώνει: «Η Ζακλίν έχει πολύ ισχυρό όραμα. Ξέρει από την αρχή τι να κάνει. Χρειάζεται περίπου 50 ώρες για κάθε κομμάτι, αλλά στο τέλος η πιθανότητα να έχει κάνει κάτι λάθος είναι πολύ μικρή».
Η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της τις τελευταίες ήμερες του Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 4 Απριλίου 2013.

Κάντε κλικ στο view gallery και δείτε το τρέιλερ της ταινίας Άννα Καρένινα.

Tags σινεμα, αννα καρενινα, κοστουμια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0106 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0417 s // Total time: 0.0523 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X