Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με την μικρή Αριάδνη για την Madame Figaro Κύπρου


Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με την μικρή Αριάδνη για την Madame Figaro Κύπρου

Δείτε το βίντεο

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά δίνει τον δικό της αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με σύμμαχο όλους εσάς και με το μήνυμα "Δεν είσαι μόνη". Το τεύχος κυκλοφορεί, αύριο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο εξώφυλλο, η οποία φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την κόρη της Αριάδνη. Το ilovestyle.com τρύπωσε στα παρασκήνια και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατούσε ενώ η παρουσιάστρια στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που βιώνουν την εμπειρία του καρκίνου. 

Γιατί καμία γυναίκα δεν είναι και δεν πρέπει να αισθάνεται μόνη σε αυτόν τον αγώνα. Η προσπάθεια της Madame Figaro για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Estée Lauder. 

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro διαθέτει προς πώληση το συλλεκτικό  βραχιόλι της εκστρατείας #mfbreastcancer, από ασήμι 925 με επιμετάλλωση χρυσού 22 καρατίων, το οποίο σχεδίασε και φέτος  η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά. "Το φετινό σχέδιο υποδηλώνει τον κύκλο της ζωής, που αποτελείται από τα δύο άκρα της, τα οποία δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Τη λύπη από τη χαρά, τη δυστυχία από την ευτυχία, την αδυναμία από τη δύναμη, την αρρώστια από την υγεία, τον θάνατο από τη ζωή" τονίζει η σχεδιάστρια του βραχιολιού.

Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βραχιολιού θα δοθούν στη Europa Donna Κύπρου.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλες τις αναγνώστριές της ένα συλλεκτικό βιβλίο, "Ιστορίες Ζωής". Ένα βιβλίο, μια συλλογή από ιστορίες, όπου είκοσι γυναίκες, που βίωσαν την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, διηγούνται η κάθε μία την ιστορία, που άλλαξε τη ζωή της.
Επίσης, στο βιβλίο "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ" μπορεί η κάθε γυναίκα να βρει χρήσιμες πληροφορίες για τον καρκίνο του μαστού.

Ευχαριστίες στην εταιρεία H&A PAPER TRADING LTD, στα τυπογραφεία CASSOULIDES MASTERPRINTERS και στο πρακτορείο διανομής ΚΡΟΝΟΣ για τη στήριξή τους στην Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Madame Figaro, παρασκηνιο, φωτογραφηση, αριαδνη αλεξανδρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4408 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5421 s // Total time: 2.9829 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X