Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στο ΣΙΓΜΑ


Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου

“Μια κουβέντα δρόμος”! Μια εντελώς καινούρια και ξεχωριστή εκπομπή μέσα από την οποία o Πόλυς Κυριάκου θα παρουσιάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σημαντικούς συντελεστές της ελληνικής δισκογραφίας έρχεατι στο ΣΙΓΜΑ. Τους ερμηνευτές, τους συνθέτες, τους στιχουργούς, και γενικά πρόσωπα που μας έχουν χαρίσει με το ταλέντο τους τα υπέροχα ελληνικά τραγούδια που αγαπήσαμε και αγκαλιάσαμε!

Το πρώτο πρόσωπο που θα παρελάσει από αυτή την εκπομπή, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, είναι η αγαπημένη σε όλους Νατάσσα Μποφίλιου… Ένα από τα πιο λαμπερά και ταλαντούχα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής, η οποία μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να δώσει το δικό της στίγμα μέσα από τη σταθερή και αξιόλογη συνεργασία της με δυο νέους, επίσης, χαρισματικούς δημιουργούς. Τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Μια ερμηνεύτρια που γεμίζει ασφυκτικά τις μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Μια μεγάλη φωνή που χαρακτηρίζεται για το πάθος της και την υπέροχη σκηνική της παρουσία!

Στην πρώτη αυτή εκπομπή λοιπόν η Νατάσσα θα μας μιλήσει εκ βαθέων για την πορεία της, για τους ανθρώπους που την πίστεψαν και για όλα όσα ονειρεύεται!

Πρεμιέρα Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 19:15 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα

Tags πολυς κυριακου, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, μια κουβέντα δρόμος, νατασσα μποφιλιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5636 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3175 s // Total time: 3.8811 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X