Οι πιο παράξενες δίαιτες των star


Οι πιο παράξενες δίαιτες των star

8 δίαιτες που θα σε τρομάξουν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αψεγάδιαστη σιλουετα των διάσημων γυναικών της σοουμπίζ οφείλεται στις πλέον απιθανες διατροφικές τους συνήθειες.

Μέγκαν Φοξ
Η δίαιτα με το μηλόξιδο
Η 26χρονη ηθοποιός, που έγινε πρόσφατα μητέρα, είναι φανατική οπαδός του μηλόξιδου. Παρόλο που κάτι τέτοιο δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, η ίδια υποστηρίζει ότι το μηλόξιδο αποβάλλει τα υγρά του σώματός της και αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού της

Λιζ Χάρλεϊ
Η δίαιτα της σούπας με κάρδαμο
Η 47χρονη Βρετανίδα ηθοποιός διέθετε πάντα καλλίγραμμη σιλουέτα με αρμονικές αναλογίες. Ποιο είναι όμως το μυστικό της; Κάποια στιγμή δήλωσε στην ιστοσελίδα Daily Mail ότι όταν θέλει να χάσει λίγα κιλά και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, πίνει το λιγότερο έξι κούπες σούπας με κάρδαμο, το οποίο έχει ελάχιστες θερμίδες.

Τζένιφερ Λόπεζ
Το «μαγικό» απόσταγμα
Σε καμία περίπτωση μη συγχέετε τη συγκεκριμένη δίαιτα με εκείνη του γκρέιπ-φρουτ. Φήμες θέλουν τη 43χρονη τραγουδίστρια να έχει μαζί της ένα μπουκαλάκι με έλαιο το οποίο έχει αποσταχτεί από γκρέιπ-φρουτ, επειδή το άρωμά του ενεργοποιεί τα ένζυμα του συκωτιού που βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Μαντόνα
Η δίαιτα των βακτηρίων 
Ακούγεται έντονα ότι η 54χρονη σταρ προτιμά το φαγητό της να έχει περάσει από διαδικασία ζύμωσης. Ο προσωπικός της σεφ δημιούργησε ένα διατροφικό πλάνο το οποίο είναι υψηλό σε φυτικές ίνες αλλά και «καλά» βακτήρια. Σύμφωνα με τη σχετική θεωρία, τα βακτήρια βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου αλλά και στην καλύτερη πέψη των τροφών.

Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
Η δίαιτα της λαχανόσουπας
Η 35χρονη ηθοποιός, που προπονείται καθημερινά με kick boxing και καράτε, φημολογείται ότι τα τελευταία χρόνια έχει εμμονή με τη δίαιτα της λαχανόσουπας. Όταν θέλει να χάσει βάρος, καταναλώνει απεριόριστη ποσότητα από τη συγκεκριμένη σούπα, σε συνδυασμό με φρούτα και λαχανικά χαμηλής θερμιδικής αξίας.

Μαράια Κάρεϊ
Η «άνοστη» δίαιτα 
Η 42χρονη τραγουδίστρια και μητέρα των σχεδόν 2χρονων διδύμων Μονρό και Μόροκαν δεν φημίζεται για την ισορροπημένη διατροφή της. Οι αυξομειώσεις στο βάρος της ήταν σύνηθες φαινόμενο και κάποια στιγμή η ίδια παραδέχτηκε ότι για μια περίοδο της ζωής της έφτιαχνε μόνη της τα γεύματά της που αποτελούνταν κυρίως από σούπες και ψάρι χωρίς αλάτι, μπαχαρικά και ζάχαρη.

Μπιγιονσέ 
Ολική αποτοξίνωση 
Η 31χρονη τραγουδίστρια φημίζεται για τις έντονες καμπύλες της. Για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία Dream girls αποφάσισε να χάσει αρκετά κιλά. Η δίαιτα που ακολούθησε περιλάμβανε έξι ή και περισσότερες μερίδες χυμό λεμονιού με θαλασσινό αλάτι και βότανα.

Κριστίνα Αγκιλέρα
Η χρωαματική δίαιτα των επτά ημερών
Προσθέτοντας χρώμα στη διατροφή σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε την απαραίτητη για τον οργανισμό ποικιλία θρεπτικών συστατικών. Κάθε μέρα περιλαμβάνει και ένα διαφορετικό χρώμα οπότε η 32χρονη τραγουδίστρια, η οποία ακολουθεί το συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, τρώει λευκά φαγητά τη Δευτέρα, κόκκινα την Τρίτη κ.ο.κ.

Tags mariah carey, madonna, Megan Fox, Δίαιτα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0121 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2429 s // Total time: 3.2550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X