Clarins, Super Restorative Instant Lift Serum Mask & Super Restorative Treatment Essence


Clarins, Super Restorative Instant Lift Serum Mask & Super Restorative Treatment Essence

Ενισχύει την φυσική ομορφιά των γυναικών στα 50 τους με δύο νέα προϊόντα περιποίησης του δέρματος

Σήμερα, η Clarins ενισχύει την φυσική ομορφιά των γυναικών στα 50 τους με δύο νέα προϊόντα περιποίησης του δέρματος το οποία ανορθώνουν και λειαίνουν το δέρμα. Η ολοκληρωμένη σειρά Super Restorative περιλαμβάνει οργανική harungana, ένα βασικό συστατικό γνωστό για την ικανότητά του να αναπλάθει το δέρμα.

Instant Lift Serum Mask - Η απόλαυση μια μάσκας χαρτιού μαζί με την αποτελεσματικότητα ενός ορού

Αυτή είναι η πρώτη μάσκα χαρτιού της Clarins που δημιουργήθηκε για τις γυναίκες άνω των 50. Η υφή gel-ορού έχει ένα αποτέλεσμα ‘ανόρθωσης’ και το ελαστικό υλικό βοηθά στην τέλεια εφαρμογή της μάσκας. Τα εκχυλίσματα φυτών στα συστατικά της μάσκας ενισχύουν και αναπλάθουν το δέρμα κάνοντας θαύματα: το δέρμα φαίνεται σαν να έχει ‘ανορθωθεί’ και αποκτά ξανά την φωτεινότητα και την νεανική του όψη.

Με ειδική σχισμή για τα αυτιά και υλικό για να καλύψει τον λαιμό, η Instant Lift Serum Mask μπορεί να προσαρμοστεί για τέλεια εφαρμογή. Η τέλεια εφαρμογή της προϋποθέτει ότι μπορείς να συνεχίσεις τις ασχολίες σου χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα φύγει από την θέση της. Το ελαστικό υλικό της είναι από 100% φυσικές ίνες cotton και τεντώνει πάνω στο πρόσωπο και τον λαιμό τέλεια αγκαλιάζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτός ο έξυπνος συνδυασμός  καθιστά δυνατή τη δράση σύσφιξης του δέρματος καθώς διαχύει τα συστατικά που περιέχει.

Το ισοδύναμο ενός ορού 30ml βρίσκεται σε κάθε μάσκα. Αυτή είναι μια γενναιόδωρη ποσότητα συστατικών που βοηθούν στην ενίσχυση της ενέργειας και στην προώθηση μια θεαματικής φωτεινότητας. Χρησιμοποιήστε την μια ή δύο φορές την βδομάδα.

Super Restorative Treatment Essence - Απαλά ξυπνά το δέρμα το πρωί, μια στιγμή ευεξίας το βράδυ

Πλούσιο και φρέσκο, εμπλουτισμένο με ευεργετικά εκχυλίσματα φυτών, αυτή η απαλή λοσιόν είναι το πρώτο στάδιο στην καθημερινή αντιγηραντική ρουτίνα της περιποίησης του δέρματός σας. Η δύναμή του? Μια μοναδική προετοιμασία δράσης που φροντίζει το δέρμα, που έχει γίνει πιο διαπερατό μετά την ηλικία των 50, για να απορροφήσει καλύτερα τα προϊόντα δέρματος που θα εφαρμοστούν μετά.

Απαλύνει το δέρμα, ανανεώνει και προωθεί ένα αίσθημα ευεξίας και επιπλέον βοηθά στην μείωση των σημαδιών κούρασης.

Tags clarins, clarins Super Restorative Instant Lift Serum Mask, Clarins Super Restorative Treatment Essence, MASK, face, beauty, Ομορφια, προσωπο, μασκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7259 s (234 Queries.) // Parse time: 1.3084 s // Total time: 4.0343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X