Παρουσίαση νέου καταλόγου ΙΚΕΑ 2018


Παρουσίαση νέου καταλόγου ΙΚΕΑ 2018

Διαβάστε επίσης: 

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, η ΙΚΕΑ παρουσίασε το Νέο Κατάλογο 2018. Η  κεντρική ιδέα του καταλόγου είναι ότι όλοι θέλουμε λίγο σπίτι ακόμα και πρέπει να απολαμβάνουμε το σπίτι μας όπως το ονειρευόμαστε, χωρίς περιορισμούς.

Ο φετινός κατάλογος ΙΚΕΑ εστιάζει κυρίως στο καθιστικό. Το χώρο που ηρεμούμε και χαλαρώνουμε μετά από μια γεμάτη ημέρα. Το χώρο όπου μαζευόμαστε με τους φίλους μας και μοιραζόμαστε ιστορίες και γέλια, το χώρο όπου απολαμβάνουμε παιχνίδι με τα παιδιά μας.

Στο καλωσόρισμά του, ο Διευθυντής της ΙΚΕΑ Κύπρου, κ. Πέτρος Παπαϊωάννου, δήλωσε: «O νέος κατάλογος ΙΚΕΑ που σας παρουσιάζουμε σήμερα, έχει στηθεί γύρω από την κεντρική ιδέα ότι όλοι θέλουμε λίγο σπίτι ακόμα, λίγες ακόμα στιγμές με την οικογένεια με τους φίλους, με την παρέα.  Το σκεπτικό είναι ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το χώρο μας να μας περιορίζει και δεν πρέπει να θέτουμε περιορισμούς στο πώς επιθυμούμε το σπίτι μας».

Ο νέος κατάλογος μάς δίνει ιδέες και λύσεις για να διαμορφώσουμε ένα λειτουργικό και όμορφο χώρο για πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες για να ζούμε το χώρο μας όλη μέρα! Πρωτότυπες λύσεις για την επίπλωση και τη διακόσμηση, έξυπνα προϊόντα και καινοτομίες για μια καλύτερη ζωή στο σπίτι.

Ξεφυλλίστε το νέο κατάλογο ΙΚΕΑ 2018 και ζήστε μία νέα, φρέσκια και πολύχρωμη εμπειρία. Ο νέος κατάλογος είναι διαθέσιμος και στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή για smartphone ή tablet, στο www.IKEA.com.cy
 

Tags ikea, καταλογος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0007 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0232 s // Total time: 0.0238 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X