Nέα Μαύρη Πεύκη 3D από τον Κορρές


Nέα Μαύρη Πεύκη 3D από τον Κορρές

Αναστρέφει τη βαρύτητα!  

Μία νέα πτυχή της διεθνούς επιστημονικής έρευνας οδηγεί την Κορρές στην πιο πρόσφατη καινοτομία στη φυσική αντιγήρανση. Ο ρόλος της δομής της ελαστίνης σε σχέση με τη γήρανση του δέρματος τίθεται στο μικροσκόπιο, μετατοπίζοντας το επιστημονικό "κέντρο βάρους" που εστίαζε έως σήμερα στο μειωμένο ρυθμό παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και ανανέωσης των κυττάρων. Σημαντικά ευρήματα για τη διαδικασία γήρανσης της ίδιας της ελαστίνης έδωσαν το έναυσμα για την ανακάλυψη νέων ισχυρών φυσικών δραστικών συστατικών με τη δύναμη να αναστρέψουν την αποδόμησή της. Η νέα συλλογή Κορρές Μαύρη Πεύκη 3D βασίζεται στο καινοτόμο σύμπλεγμα ElastiLift-3D™, επαναφέροντας την αρχιτεκτονική του προσώπου μέσω της ενδυνάμωσης της δομής της ελαστίνης, για ορατό 3D αποτέλεσμα - μία νέα σειρά που πλέον αναστρέφει τη βαρύτητα.

ElastiLift-3D™ / ΦΥΣΙΚΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

ElastiLift-3D™ - ένα 100% φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης αποτελεί τη νεότερη καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ στην αντιγήρανση. Το σύμπλεγμα ElastiLift-3D™ συντίθεται από φυσικά δραστικά συστατικά τα οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 1.000 φυτικά εκχυλίσματα, για την ανώτερη δράση τους στην ενεργοποίηση του LOXL και στην ενίσχυση της λειτουργικότητας της ελαστίνης, επιδεικνύοντας την ικανότητα να διπλασιάζουν την ελαστικότητα των επιδερμικών κυττάρων. Το ElastiLift-3D™ επαναφέρει τη 3D αρχιτεκτονική του προσώπου, ανανεώνοντας την ελαστικότητα, σύσφιγξη, αντοχή και υφή του δέρματος, επανορθώνοντας το περίγραμμά του και μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΕΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / SUPER SERUM  ΜΑΤΙΩΝ / 3D SCULPTING, ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΟ & LIFTING
97% των γυναικών διαπίστωσε ανόρθωση των άνω βλεφάρων σε 1 μήνα

Επαναστατικό Super Serum Ματιών που εφαρμόζεται 360ο σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών για άμεσο lifting των άνω βλεφάρων. Η στοχευμένη δράση του ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου. Ενισχυμένο με το καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και το πρωτοποριακό DEFEYE GRAVITY™ complex, απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και δρα επανορθωτικά σε μαύρους κύκλους, σακούλες και πρήξιμο.

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / SERUM  ΠΡΟΣΩΠΟΥ / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ
100% των γυναικών διαπίστωσε ορατό αποτέλεσμα lifting και σύσφιγξης

Serum με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για ορατό 3D αποτέλεσμα. Ενισχυμένο με το καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου.

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ACTIVE OIL / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ & ΘΡΕΨΗ
100% των γυναικών διαπίστωσε επαναφορά του όγκου του προσώπου

Προσεγγίζοντας τη 3D δομή του δέρματος μέσα από την αναπλήρωση λιπιδίων, ειδικότερα το νέο Μαύρη Πεύκη 3D Active Oil προσθέτει το ελαιοδιαλυτό εκχύλισμα από Σουσάμι στα πρωταγωνιστικά δραστικά της νέας σειράς, γεμίζοντας τις ρυτίδες εκ των έσω και αποκαθιστώντας το χαμένο όγκο του προσώπου. Το συμπυκνωμένο δραστικό λάδι προσώπου έχει στοχευμένη δράση σύσφιγξης, θρέψης και ανόρθωσης περιγράμματος για ορατό 3D αποτέλεσμα. Ενισχυμένο με φυσικά λιπίδια και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, αποκαθιστά τον όγκο, βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα και επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου. Η μη-λιπαρή σύνθεση, που απορροφάται αμέσως, αναπληρώνει τα απαραίτητα επίπεδα ενυδάτωσης και θρέφει το δέρμα.

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ - ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ & ΞΗΡΕΣ - ΠΟΛΥ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
100% των γυναικών διαπίστωσε ορατή σύσφιγξη και ανόρθωση περιγράμματος του προσώπου


Προηγμένα προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για ορατό 3D αποτέλεσμα. Ενισχυμένα με το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και επαναφέρουν την αρχιτεκτονική του προσώπου.

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D / ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ / 3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ
100% των γυναικών διαπίστωσε ορατή σύσφιγξη και αποτέλεσμα lifting στην περιοχή των ματιών


Συσφιγκτική κρέμα ματιών για άμεσο lifting με επανορθωτική δράση σε βαθιές ρυτίδες, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Ενισχυμένη με το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και προσφέρει ορατή 3D αναμόρφωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Tags korres black pine 3d, korres, black pine 3d, beauty, face, κορρες μαυρη πευκη 3d, κορρες, μαυρη πευκη ed


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1886 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4278 s // Total time: 2.6164 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X