3 must have κομμάτια από τη συλλογή Erdem x H&M


3 must have κομμάτια από τη συλλογή Erdem x H&M

Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει η συλλογή σου παρουσιάζουμε τα δικά μας τρία must have κομμάτια

O Erdem Moralioglu στην συλλογή του για την αλυσίδα H&M αποθεώνει την θηλυκότητα με υφάσματα όπως δαντέλα και σατέν, προσδίδοντας μια νότα απαράμιλλού ρομαντισμού με τα έντονα φλοράλ μοτίβα που συνηθίζει να χρησιμοποιεί και που φυσικά δεν εκλείπουν ούτε από αυτήν την κολεξιόν. Ισορροπώντας ανάμεσα στις σύγχρονες εκδοχές του Princess Chic και του Streetwear, o σχεδιαστής Erdem έκτος από σικ φορέματα, στην γυναικεία συλλογή του για τα H&M περιλαμβάνει cool hoodies και κομμάτια που πρόκειται να γίνουν τα must have της σεζόν.
Με λίγα λόγια ,αυτή θα είναι η συλλογή της χρόνιας και την περιμένουμε πως και πως γι᾽ αυτό και ήδη έχουμε έτοιμη την shopping list μας. Ξεχωρίσαμε, με δυσκολία βέβαια, τρία κομμάτια που σίγουρα θέλουμε στην δική μας γκαρνταρόμπα.

Το ball gown φλοράλ φόρεμα που θα σου εξασφαλίσει σούπερ glam εμφανίσεις!

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος λόγος για να συμπεριλάβει κάνεις  μια λεοπάρ faux γούνα στην shopping list, είναι απλά ένα από τα πιο στιλάτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, ιδιαίτερα όταν αυτή δένει με ένα φιόγκο στο λαιμό.

Εδώ και δύο χρόνια η  logomania επέστρεψε στην μόδα όποτε το logo hoodie έχει μπεί κι’ αυτό στην λίστα. 

H συλλογή Erdem x H&M  θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου και στην Κύπρο μπορούμε να τα βρούμε μόνο διαδικτυακά αφού δεν θα υπάρχει η συλλογή στο κατάστημα στη Λήδρας.

Tags hm, erdem, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7608 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3258 s // Total time: 3.0866 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X