Η πρώην του Θοδωρή Μαροσούλη είναι επώνυμη Ελληνίδα και κανείς δεν το γνώριζε!


Η πρώην του Θοδωρή Μαροσούλη είναι επώνυμη Ελληνίδα και κανείς δεν το γνώριζε!

Για ποια πρόκειται;

Η σχέση της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη έγινε γνωστή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ όσοι γνώριζα τον επιχειρηματία και την προηγούμενη του σύντροφό έμειναν με το στόμα ανοιχτό αφού όλα έδειχνα πως θα πως θα οδηγούσε στον γάμο.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη!

Ο λόγος για την μακιγιέζ Ρούλα Σταματοπούλου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη και η οποία δεν πρόλαβε να χωρίσει και… είδε τον -κατά πολύ νεότερό της – αγαπημένο της να φωτογραφίζεται παντού με την Ελεονώρα.

Διαβάστε επίσης: Eλεονώρα Μελέτη: Μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το πρόβλημα με το βάρος της που την απασχολεί

Σύμφωνα με το youweekly.gr, αυτό δεν ήταν το χειρότερο, καθώς παρότι ο κύκλος τους γνώριζε πως οι δυο τους προσπαθούσαν να γίνουν γονείς, εκείνος αμέσως μετά τον χωρισμό του έκανε πρόταση γάμου στη νέα του αγαπημένη.

Η σχέση Ελεονώρας και Θοδωρή προβλήθηκε πολύ από την αρχή στα social media, με τη Ρούλα να παρακολουθεί τον πρώην σύντροφό της να πραγματοποιεί τα κοινά τους σχέδια με κάποια άλλη. Όσο για το όνομά του;

Διαβάστε επίσης: Η αναφορά της Ελεονώρας Μελέτη στην πεθερά της! [εικόνα]

Έγινε γνωστό σε χρόνο – ρεκόρ χάρη στην έκταση που πήρε η είδηση της νέας σχέσης της παρουσιάστριας, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πως κάποτε αυτός υπήρξε ζευγάρι με τη μακιγιέζ της Μενεγάκη.

 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, θοδωρης μαροσουλης, ρουλα σταματοπουλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3476 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5120 s // Total time: 2.8595 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X