Ανακαλύψτε την Wonderland της Olympia Le - Tan από την Lancôme


Ανακαλύψτε την Wonderland της Olympia Le - Tan από την Lancôme

Η εκπληκτική αυτή συλλογή σηματοδοτεί το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στη μακρά ιστορία συνεργασίας του οίκου με τον κόσμο της μόδας

Για αυτήν τη σεζόν, η Lancôme προσκάλεσε την Olympia Le-Tan να ντύσει με το ταλέντο της μια νέα συναρπαστική συλλογή, την Olympia’s Wonderland.

L’Absolu Rouge Le Bisou

Η Olympia Le-Tan επαναπροσδιορίζει το L’Absolu Rouge, το κραγιόν της Lancôme που αγαπήθηκε για το πλούσιο χρώμα, την κρεμώδη υφή, την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, το ντελικάτο άρωμα τριαντάφυλλου, και τη θεϊκή άνεση που προσφέρει.

Αυτό το συλλεκτικό σετ έχει χαραγμένο ένα ζευγάρι χείλη και την υπογραφή «Olympia xxx», σαν ένα φιλί που η σχεδιάστρια στέλνει στον δρόμο σας. Η πιο όμορφη λεπτομέρεια, ωστόσο, βρίσκεται στην κορυφή του ίδιου του κραγιόν, καθώς παίρνει τη μορφή χειλιών –σίγουρα κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ– που περιμένουν ένα φιλί. Κι αυτό είναι αρκετό για να κάνει όλα τα μοντέρνα κορίτσια να ερωτευτούν το L’Absolu Rouge Le Bisou...

Η Olympia Le-Tan εξερεύνησε την κληρονομιά της Lancôme, για να αναπροσαρμόσει και να εκσυγχρονίσει τρία ξεχωριστά κραγιόν: την ρουμπινί απόχρωση με τους ελαφρώς μπλε τόνους Rouge de Rose 1955, την έντονη Anémone 1959 στο χρώμα του κρασιού, και το πορτοκαλοκόκκινο Olympia 1980, που (ξανα-) ανακάλυψε στα αρχεία της Lancôme.

Olympia’ s Wonderland Cushion

Βελτιώνει και αναδεικνύει την επιδερμίδα, ντύνοντάς την με ένα διάφανο φωτεινό πέπλο: αυτή είναι η μαγεία του Cushion Highlighter, του illuminator νέας γενιάς που σμιλεύει ιδανικά το πρόσωπο με ένα εξαιρετικά κομψό strobing αποτέλεσμα.

Κάτω από το μαγικό άγγιγμα της Olympia Le-Tan, το λαμπερό αυτό προϊόν αποκτά νέο look, καθώς ο εμβληματικός άγγελος της συλλογής έρχεται να κοσμήσει τη θήκη σε μια κεντητή εκδοχή. Και να ονειροπολήσει ακουμπησμένος σε ένα σύννεφο...

Artliner

Για να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το ελαφρώς ιριδίζον smoky eyes look της συλλογής, και να δημιουργήσει το ιδανικό ταίρι για τo βερνίκι νυχιών (έρχεται παρακάτω), η Lancôme φέρνει αέρα ανανέωσης και στο Artliner, το ασυναγώνιστο eyeliner που συνδυάζει το έντονο χρώμα με την καλλιγραφική ακρίβεια.

Στο πλαίσιο της συλλεκτικής αυτής έκδοσης, το Artliner κυκλοφορεί σε μία νέα μεταλλιζέ αποχρώση, εμπνευσμένη από την κληρονομιά του Οίκου: την Insoupçonnable, ένα μωβ πασπαλισμένο με μικροσκοπικά χρυσά σωματίδια.

Matte Shaker

Η Olympia Le-Tan, έχοντας πάθος με το παιχνιδιάρικο-κομψό στιλ, μαγεύτηκε από το Matte Shaker της Lancôme, ένα ευέλικτο προϊόν για τα χείλη που είναι πραγματικά διασκεδαστικό και εθιστικό.

Ανακινήστε και εφαρμόστε! Χάρη στην τεχνολογία του ανάστροφου γαλακτώματος, το Matte Shaker εμποτίζει το μαξιλαράκι-απλικατέρ με ακριβώς την ιδανική ποσότητα προϊόντος. Ένα μόνο πέρασμα αφήνει στα χείλη ένα στρώμα χρώματος δύο φορές πιο λεπτό και πιο έντονο σε σύγκριση με ένα συνηθισμένο κραγιόν. Παραδόξως, αυτή η απόλυτα φυσική αίσθηση στα χείλη συνοδεύεται από απίστευτη κάλυψη και αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει τρεις ιστορικές αποχρώσεις της Lancôme, που παίρνουν νέα διάσταση μέσα από τη ματ και συνάμα εξαιρετικά φωτεινή σύνθεση του Matte Shaker: το έντονο μπορντό Rouge Profond 1988, το μωβ Insoupçonnable 1976 και το ζωηρό πορτοκαλοκόκκινο Olympia 1980.

Le Vernis

Όντας τόσο γυαλιστερό, μακράς διάρκειας και εύκολο στην εφαρμογή όσο πάντοτε, το Le Vernis της Lancôme παίζει το παιχνίδι του mix & match με τη νέα απόχρωση του Artliner: το λαμπερό μωβ (Insoupçonnable, 1976).
Συνδυάστε τα νύχια σας με το μακιγιάζ των ματιών ή των χειλιών σας – η Olympia Le-Tan φτιάχνει για εσάς πολύχρωμα σετ, για να πειραματιστείτε και να διασκεδάσετε με το χαρακτηριστικό vintage πνεύμα της σχεδιάστριας.

Τα Looks…

Δυο διαφορετικές εκδοχές με την αισθητική της Οlympia’s Wonderland, από τη Lancôme...

Απαλή Λάμψη

Ένα ολόδροσο μακιγιάζ για τα μοντέρνα κορίτσια που αγαπούν τη γοητεία της παιδικότητας… Ένα must-have της συλλογής, το ζωηρό ροζ ρουζ της παλέτας Olympia’s Wonderland δίνει στα μάγουλα το υπέροχο ρόδινο χρώμα που τόσο λατρεύει η σχεδιάστρια. Οι δύο αποχρώσεις του καφέ και του μωβ αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν ένα απαλό smoky eyes αποτέλεσμα: η καφέ απόχρωση της Brun Nacré 1965 εφαρμόζεται σαν ένα διακριτικό φωτοστέφανο πάνω από το βλέφαρο, ενώ η μπορντό Paradis χρησιμοποιείται σαν liner για να δώσει ένταση στα μάτια. Την τελευταία πινελιά βάζει η μάσκαρα Monsieur Big δίνοντας XXL όγκο στις βλεφαρίδες.
Τα χείλη ντύνονται στο χρώμα του L’Absolu Rouge Le Bisou Rouge de Rose 1955, και επικαλύπτονται με ένα πέπλο της πούδρας Olympia 1980 που θα βοηθήσει το κραγιόν να παραμείνει σταθερό για ώρες. Μια πινελιά της πούδρας Couture 1962 φωτίζει το κέντρο τους, για να κάνει κάθε ζευγάρι χειλιών ακαταμάχητο...

Τολμηρή Κομψότητα

Το pin-up look έρχεται στο σήμερα. Χρησιμοποιείται το ρουζ της παλέτας Olympia’s Wonderland μαζί με το Cushion Highlighter. Το αποτέλεσμα; Τα μάγουλα αποκτούν υπέροχο ρόδινο χρώμα φρεσκάδας και σμιλεύονται με λίγες σωστά τοποθετημένες φωτεινές πινελιές. Στα βλέφαρα, η μωβ Brun Nacré 1965 χρησιμεύει σαν βάση για ένα απόλυτα εκλεπτυσμένο smoky eyes look, και συγχωνεύεται με την μπορντό Paradis 1956 για να δώσουν ένταση και διάσταση στα μάτια. Η μάσκαρα Monsieur Big ολοκληρώνει ιδανικά το look, κάνοντας τις βλεφαρίδες εξωφρενικά σαγηνευτικές. Τα χείλη αναδεικνύονται με το φωτεινό κόκκινο της πούδρας Anémone 1959· ένα κόκκινο που γίνεται ακόμα πιο φλογερό, αφού εφαρμόζεται μετά τη βάση.

Tags lancome, Lancôme Olympia’s Wonderland, Ομορφια, Μακιγιαζ, beauty, makeup


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5250 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6022 s // Total time: 3.1272 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X