Aelia Wellness Retreat: Η νέα άφιξη της Λευκωσίας που υπόσχεται να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωση


Aelia Wellness Retreat: Η νέα άφιξη της Λευκωσίας που υπόσχεται να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωση

Ένα μοναδικό μέρος το οποίο δημιουργήθηκε με απίστευτη λεπτομέρεια

Το πρώτο Wellness Retreat στην Κύπρο, ένας κρυμμένος θησαυρός στην Λευκωσία σας περιμένει να τον ανακαλύψετε. Ένα μοναδικό μέρος το οποίο δημιουργήθηκε με απίστευτη λεπτομέρεια στον σχεδιασμό και υπόσχεται να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η λέξη Aelia σημαίνει πηγή ενέργειας από τον ήλιο το οποίο αποτυπώθηκε πλήρως στην αρχιτεκτονική, την διακόσμηση, την αύρα και ενέργεια που αποπνέει ο χώρος. Ένας χώρος που θα ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις μια και το στοιχείο της έκπληξης ακολουθεί κάθε σας βήμα στο Aelia.
Το Aelia μόλις άνοιξε και σας καλεί να επιστρέψετε στην ευτυχία μέσα από μια ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία. Λίγα μέρη στον κόσμο μπορούν αληθινά να εμπνεύσουν και να φέρουν αλλαγή στον τρόπο που πραγματικά βλέπει κανείς τον εαυτό του και τον κόσμο.

Οι άνθρωποι πλέον περιμένουν κάτι περισσότερο από πολυτέλεια και άνεση. Ψάχνουν μια αληθινή και αυθεντική εμπειρία προσαρμοσμένη στις δικές τους ανάγκες και την ουσιαστική απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Ψάχνουν ένα χώρο όπου μπορούν να είναι ο εαυτός τους, να εμπνευστούν για αλλαγή και να βιώσουν την απόλυτη αρμονία μυαλού και πνεύματος. Δεν χρειάζεται κανείς να πάει τόσο μακριά για να βρει τον εαυτό του….. Το Aelia φέρνει στην Κύπρο την νέα διάσταση της εμπειρίας της ευεξίας.

Το Aelia έχει στεγασμένους χώρους 1700 m2 και περιβάλλεται απο κήπους 15000 m2 και μπορούν να διαμείνουν 30 άτομα. Η διαμονή από μόνη της αποτελεί μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Με έμφαση στην ιδιωτικότητα η κάθε σουίτα έχει διαφορετική διακόσμηση άκρως χαλαρωτική, με φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, οργανικά σχήματα και φυσικά χρώματα. Υπάρχουν οι deluxe και grand suites και χωρίζονται σε river view suites και mountain view suites.

Στο ολοκαίνουργιο Aelia το ταξίδι συνεχίζει με το εστιατόριο το οποίο προσφέρει αυθεντική κουζίνα με γαστρονομικές τεχνικές μαγειρέματος και παραδοσιακές πινελιές. Συνδυάζουμε φρέσκα υλικά, και βότανα από τον κήπο μας για να δημιουργήσουμε πιάτα ευχάριστα, ελαφριά, απολύτως υγιεινά με απροσδόκητα παιχνίδια γεύσεων, αρωμάτων και υφών. Στο εστιατόριο μας αντανακλάται η πεποίθηση ότι τίποτα δεν φέρνει τους ανθρώπους κοντά όσο το καλό φαγητό. Οι καλοκαιρινές νύχτες στην λευκωσία αποκτούν νόημα καθότι τα μοναδικά μας πιάτα, τα υπέροχα κοκτειλς, η χαλαρωτική μουσική και η ξεχωριστή διακόσμηση στήνουν την εικόνα μιας βραδυάς που σε ταξιδεύει. 

Στο spa του Aelia ο χρόνος χάνει πραγματικά την υπόσταση του….προσφέρουμε θεραπείες Spa με πολυβραβευμένα προϊόντα για εξιδεικευμένες θεραπείες στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης. Οι θεραπείες μας ενισχύον την ευεξία σε σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο μια και δρουν σε βαθύτερο επίπεδο από μέσα προς τα έξω.. Η φιλοσοφία του σπα βασίζεται στο πως νοιώθει κανείς τώρα και πως θα ευχόταν να νοιώσει; Οι επαγγελματίες θεραπευτές σε συνδυασμό με τις ειδικές τεχνικές μασάζ εξασφαλίζουν αύξηση της διάθεσης, απόλυτη χαλάρωση και μείωση του άγχους, βελτίωση του ύπνου, αποτοξίνωση μυαλού και σώματος. Έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη όπως επανάκτηση ενέργειας , αντιγήρανση, αντι-στρες, ενδυνάμωσης απόδοσης, αποκατάσταση δυσκολιών ύπνου και πολλές άλλες πρωτοποριακές θεραπείες.

Τα πιο ωραία προγράμματα αφορούν τις σχέσεις όπως μητέρας και κόρης, ζευγαριών και φίλων όπου μπορούν να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο μαζί απολαμβάνοντας τις θεραπείες και δραστηριότητες του αέλια σε ένα σκηνικό χαλάρωσης

Άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στο Aelia είναι yoga, διαλογισμό, τεχνικές αναπνοής, ποδηλασία, Nordic walking,  ακαδημία “slow living”,  σεμινάρια ευεξίας, οργανωμένα πικνίκ, μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα ιππασίας και κανό. Επίσης διοργανώνονται εκδηλώσεις και συναντήσεις υλοποιώντας κάθε πιθανή ή απίθανη λεπτομέρεια κάνοντας την εμπειρία σας αξέχαστη.

Μια εξαιρετικά καινοτόμα υπηρεσία που προσφέρετε στο Aelia είναι η ανάλυση του DNA για ανεύρεση της βιολογικής ηλικίας και η εφαρμογή εξατομικευμένου προγράμματος υπό βοήθησης της.

Δημιουργήσαμε μια ενθουσιώδης και παθιασμένη ομάδα από ανθρώπους που δουλεύουν προκειμένου να ενθαρρύνουν τους καλεσμένους μας να κάνουν θετικές, σταθερές και ουσιαστικές αλλαγές. Μια ομάδα που αποτελείται από διατροφολόγο, ψυχολόγο, yoga instructor, ειδικούς θεραπευτές σπα, γυμναστή, εξειδικευμένους ειδικούς εκπαιδευτές και διακεκριμένο chef.

Tags Aelia, Wellness Retreat, beauty, Spa


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8960 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3557 s // Total time: 3.2517 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X