Bourjois: Αυτές τις γιορτές, εντυπωσιάστε με γιορτινά χείλη, βλέφαρα και νύχια!


Bourjois: Αυτές τις γιορτές, εντυπωσιάστε με γιορτινά χείλη, βλέφαρα και νύχια!

Ιδανική για να σου δώσει τη λάμψη που απαιτούν τα γιορτινά parties

Η Bourjois εγκαινιάζει τη νέα συλλογή Holiday Look, ιδανική για να σου δώσει τη λάμψη που απαιτούν τα γιορτινά parties. Η νέα εξαιρετικά ραφιναρισμένη συλλογή Holiday Look περιλαμβάνει προϊόντα τα χείλη, τα βλέφαρα και τα νύχια.

Οι σκούρες, σχεδόν μαύρες, βραδινές αποχρώσεις δίνουν ένα ξεχωριστό twist και μια ενθουσιώδη πινελιά λάμψης, προσφέροντας ένα υπέρκομψα εορταστικό αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για μια γιορτινή εκδήλωση ή για ένα πιο ρομαντικό ραντεβού.

Εμπνευσμένη από τις χρωματικές τάσεις της φετινής φθινοπωρινής σεζόν 2017-2018 – με αποκορύφωμα το μπορντό – η συλλογή Bourjois Holiday Look είναι εκλεπτυσμένη, κομψή και γεμάτη παιχνιδιάρικη λάμψη και glitter. Οι νέες αποχρώσεις του Velvet Liquid Lipstick – της σειράς Rouge Edition – θα δώσουν στα χείλη σας μια υγρή και βελούδινη υφή, ενώ τα μολύβια Contour Clubbing και Khol & Contour θα σχηματίσουν τέλεια τα βλέφαρά σας και η μάσκαρα Volume Glamour Push Up θα σας χαρίσει μοναδικές καμπυλωτές βλεφαρίδες. Τέλος, το Nail Enamel 1 Seconde θα χαρίσουν στα νύχια σας μια βαθυκόκκινη λάμψη!

Velvet Liquid Lipstick. Η πιο hot εμφάνιση της χειμερινής περιόδου είναι νόστιμη, σκοτεινή και ματ, και κάνει τους πάντες να γυρίζουν το κεφάλι στο πέρασμά σας. Δημιουργήστε ένα υπέροχο εορταστικό look στα χείλη σας με τρεις νέες σχεδόν μαύρες αποχρώσεις του Velvet Liquid Lipstick, της σειράς Rouge Edition. Χείλη έτοιμα για "δάγκωμα" χάρη στο κραγιόν #23 Chocolate Corset Black Brown, σε μια απόχρωση της μαύρης σοκολάτας, εξαιρετικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση με το #24 Dark Chérie Black Plum, μια σκούρα μπορντό απόχρωση και #25 Berry Chic Dark Purple που προσφέρει μια αληθινά σκοτεινή πορφυρή απόχρωση.

Contour Clubbing Waterproof Pencil. Τονίστε το έντονο μακιγιάζ των ματιών σας για τις βραδινές σας εξόδους με ένα λαμπερό eyeliner. Η συλλογή Holiday Look της Bourjois περιλαμβάνει το Contour Clubbing Waterproof Pencil Ultra Black και το Khol & Contour Grey με ένα ασημένιο άγγιγμα.

Volume Glamour Push Up Mascara. Οι βλεφαρίδες ανυψώνονται και καμπυλώνουν για μια εξαιρετικά λαμπερή εμφάνιση. Ολοκληρώστε το εορταστικό στυλ των ματιών σας με τη μάσκαρα Volume Glamour Push Up Mascara, η οποία προσφέρει υπέροχα μεγάλες βλεφαρίδες που τονίζουν τα μάτια.

Nail Enamel 1 Seconde. Mαγικό makeover νυχιών με δύο πλούσιες αποχρώσεις. Πολυτελής απόχρωση του κρασιού (#28 Red Dingue) για τολμηρές και σύγχρονες εμφανίσεις σε ένα κλασικό πάρτι και λαμπερή στρώση (#14 Rainbow Apparition) για μια ξεχωριστή εορταστική εμφάνιση.

Tags Bourjois, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4227 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4746 s // Total time: 2.8973 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X