To απόλυτο όπλο κατά της γήρανσης


To απόλυτο όπλο κατά της γήρανσης

CYNERGY MEDTM: Φυσικό Βιοδραστικό υδρολυμένο κολλαγόνο ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες.

Το CYNERGY MEDΤΜ είναι ένα επαναστατικό συμπλήρωμα διατροφής, που προέρχεται από μία μοναδική φυσική πηγή κολλαγόνου (ιχθύος). Χρησιμοποιώντας πατενταρισμένη μέθοδο επεξεργασίας, εξασφαλίζει ταχύτερη απορρόφηση για άριστα και άμεσα αποτελέσματα.

Το  CYNERGY MEDTΜ είναι  η πιο πρόσφατη σημαντική ανακάλυψη για τη φυσική αντιμετώπιση της δερματικής γήρανσης, αλλά και την προστασία & βελτίωση της κατάστασης των αρθρώσεων.  Η ευεργετική του δράση έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ομορφιά!

Αντιγήρανση: Ρυτίδες & έλλειψη ελαστικότητας, θαμπό, τραχύ ή ξηρό δέρμα είναι τα συμπτώματα που συνήθως συνδέονται με τη γήρανση του δέρματος. Η διατήρηση της ποσότητας του κολλαγόνου σε υγιή επίπεδα στον οργανισμό είναι το κλειδί για να αναστρέψουμε τις συνέπειες της δερματικής γήρανσης.
Αρθρώσεις: Βελτιώνει τη λειτουργικότητα της άρθρωσης, εξασφαλίζει την καλύτερη διατροφή του χόνδρου.
Μαλλιά: Βελτιώνει τη δύναμη & τη λάμψη τους, εμποδίζει την τριχόπτωση και βοηθά στην γρήγορη ανάπτυξη τους.
Νύχια: Προσφέρει δύναμη και ενυδάτωση, τα προστατεύει από το σπάσιμο και βοηθά στη γρήγορη ανάπτυξή τους.

Η καθημερινή λήψη του Κολλαγόνου CYNERGY MEDΤΜ  προσφέρει εμφανή οφέλη στην υγεία και την ομορφιά, από τις πρώτες κιόλας ημέρες.  

Ολοκληρωμένες κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Ιαπωνία και τη Γαλλία επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της χρήσης του Υδρολυμένου Κολλαγόνου CYNERGY MEDΤΜ  και αναδεικνύουν τα εκπληκτικά οφέλη του.

Info: Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Κύπρου PHARMA FSC LTD. Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 25866516 Δευτέρα-Παρασκευή από 9:00 έως 17:00

Tags αντιγηρανση, cynergy medtm, κολλαγονο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4025 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3283 s // Total time: 2.7308 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X