Έκθεση "Gastronomia - Horeca 2017"


Έκθεση "Gastronomia - Horeca 2017"

Στο περίπτερο 6 της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στην Λευκωσία, στις 23-26 Νοεμβρίου

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, εκ μέρους της εταιρείας Arvani Investments και όλων των εκθετών και συντελεστών, σας προσκαλεί στην έκθεση "Gastronomia - Horeca 2017" που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 6 της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στην Λευκωσία, στις 23-26 Νοεμβρίου 2017. Ωράριο έκθεσης 10.00 με 19.00. Την έκθεση θα εγκαινιάσει στις 23 Νοεμβρίου στις 16.00 ο Υπουργός Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κος Νίκος Κουγιάλης.

Στόχος της "Gastronomia - Horeca 2017" είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες του επισιτιστικού, ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, σε θέματα που αφορούν τον κλάδο τους.

Η έκθεση περιλαμβάνει τρόφιμα, ποτά, κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, εξοπλισμό εστιατορίων, καφετεριών κτλ, εξοπλισμό κουζίνας και μηχανήματα, υπηρεσίες οργάνωσης και διακόσμησης, που αφορά εταιρείες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους μαζικής εστίασης.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και στηρίζεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Παρακαλώ όπως ενημερώνεστε από την σελίδα της έκθεσης στο facebook για όλες τις λεπτομέρειες.

Όλοι οι επαγγελματίες του επισιτιστικού και ξενοδοχειακού, τουριστικού κλάδου, θα μπορούν να παραλάβουν την κάρτα επαγγελματικού επισκέπτη για την επίσκεψη τους στην έκθεση προσκομίζοντας την επαγγελματική τους κάρτα στο χώρο υποδοχής της έκθεσης.

Tags φαγητο, Gastronomia - Horeca 2017, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, Συνδέσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, εκθεση, go out, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6128 s (228 Queries.) // Parse time: 2.3658 s // Total time: 4.9786 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X