Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαντώ Γαστεράτου μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το "Nomads"


Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαντώ Γαστεράτου μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το "Nomads"

Ποιον συμπαίκτη της έδωσε στεγνά;

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαντώ Γαστεράτου και την επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη, η πρώην παίκτρια του "Nomads" επέστρεψε στην Ελλάδα και σήμερα, 21 Νοεμβρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό!".

Διαβάστε επίσης: Μαντώ Γαστεράτου: Ποιος άντρας της έκλεψε την καρδιά;

Στα επεισόδια του παιχνιδιού επιβίωσης είχαμε δει πολλές φορές την Μαντώ να έρχεται σε σύγκρουσή με τον Γιώργο Μαυρίδη. Αυτό ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί από την ομάδα της Φαίης Σκορδά με την ίδια να εξηγεί τι συνέβη μεταξύ τους στην ψηφοφορία όπου την είδαμε να λέει: "Γιώργο θα με τρελάνεις; Παιδιά ήσασταν μπροστά πολλοί από εσάς, βγήκε από το στόμα μου τέτοιο πράμα; Ποτέ, ποτέ, δεν έχω πει τίποτα τέτοιο. Όχι, ρε φίλε δεν έχω πει κάτι τέτοιο κι αν το είχα πει θα είχα τα κότσια να το παραθέσω αυτή τη στιγμή…".

Και συμπλήρωσε: "Τον ρώτησα μετά γιατί το είπε αυτό. Τι είχε στο μυαλό του. Γιατί το έκανε… Εγώ δεν είχα ρωτήσει ποτέ κανέναν τι θα ψηφίσει… ποτέ! Είμαι κάθετη σ’ αυτό! Δεν ήθελα να επηρεαστώ από κάποιον δεν ρωτούσα τι θα ψηφίσει ο καθένας… Παιδιά δεν ξέρω γιατί το είπε. Όταν τον ρώτησα, μου επέμενε ότι το έχω πει… Είμαι κάθετη σ’ αυτό. Δε θα το έκανα ποτέ, δεν ξέρω τι να κάνω για να με πιστέψετε! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ορκιστώ και να ρωτήσουμε και τους υπόλοιπους όταν βγουν έναν έναν να τους ρωτήσουμε τι ψήφισαν…"!

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο του gossip-tv.gr:
 

Tags Μαντώ Γαστεράτου, γιώργος μαυρίδης, μιχάλης ζαμπίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, nomads


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4245 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5767 s // Total time: 3.0011 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X