Ήρθε η επιβεβαίωση! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ζευγάρι με… [βίντεο]


Ήρθε η επιβεβαίωση! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ζευγάρι με… [βίντεο]

Η σύντροφός του μιλάει για πρώτη φορά!

Στα τέλη του φετινού καλοκαιριού, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, να είναι ξανά ερωτευμένος, μετά τον χωρισμό από την Όλγα Φαρμάκη και μάλιστα υπήρξαν φωτογραφίες του παίκτη του Nomads με ξανθιά καλλονή.

Το μοντέλο, στο πλαίσιο επικοινωνίας στο παιχνίδι επιβίωσης, είχε την ευκαιρία, να διαβάσει ένα γράμμα από τη σύντροφό του αλλά και να μιλήσει τηλεφωνικά μαζί της και η συγκίνησή του ήταν ευδιάκριτη.

Είναι ένα πολύ δικό μου πρόσωπο που τραγουδά πολλά τραγούδια… δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το κομμάτι. Είναι πολύ προσωπικό, είναι πολύ ευχάριστο… Μου λείπει πολύ στις δύσκολες αυτές στιγμές… Έχω δώσει μία υπόσχεση πρέπει να γυρίσω με κάτι πίσω, πρέπει να αργήσω να γυρίσω και πρέπει να την τηρήσω και σε κείνην και σε μένα και σε όλους… Το μήνυμα το έχει πάρει, το ξέρει, το γνωρίζει… άμα μπορείς να είναι χριστουγεννιάτικα στολισμένο το σπίτι μου, όταν γυρίσω… Πάω γιατί θα μου σπάσει η καρδιά…”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξάνδρου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom:

Διαβάστε επίσης: Το σοκαριστικό ατύχημα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Nomads! [βίντεο]

Tags δημητρης αλεξανδρου, συντροφοσ, γραμμα, επικοινωνία, nomads, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4917 s (279 Queries.) // Parse time: 0.8892 s // Total time: 4.3809 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X