Στη σκηνή αυτή τη στιγμή των Time Out Eating Awards οι παρουσιαστές της βραδιάς Ντορέττα Παδημητρίου και Γιώργος Αγγελόπουλος!


Στη σκηνή αυτή τη στιγμή των Time Out Eating Awards οι παρουσιαστές της βραδιάς Ντορέττα Παδημητρίου και Γιώργος Αγγελόπουλος!

Δείτε τις πρώτες εικόνες

Τα Time Out Eating Awards για 13η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιαστές στη φετινή απονομή είναι η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο νικητής του “Survivor”, Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι πριν από μερικά λεπτά καλωσόρισαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά απόψε στη σκηνή του Royal Hall.

Οι δύο παρουσιαστές με την αμεσότητά τους, ενθουσίασαν το κοινό, το οποίο τους υποδέχθηκε με ένα θερμό χειροκρότημα, καθώς είναι η πρώτη φορά που δύο τους συνυπάρχουν επαγγελματικά ενώ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι η παρθενική του εμφάνιση σε ρόλο παρουσιαστή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου έλαμψε κατά την εμφάνισή της, μέσα στην υπέροχη δημιουργία της σχεδιάστριας, Έφης Παπαϊωάννου ενώ τις εντυπώσεις "έκλεψε" και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με το κομψό κοστούμι του από τα καταστήματα Timinis. 

Tags Γιώργος Αγγελόπουλος, ντανος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Time Out Eating Awards 2017, time out, βραβεια, royal hall


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6688 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2214 s // Total time: 2.8902 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X