Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου στις πρόβες για τα Time Out Eating Awards 2017! [βίντεο]


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου στις πρόβες για τα Time Out Eating Awards 2017! [βίντεο]

Τι λένε ο ένας για τον άλλο;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τα Time Out Eating Awards 2017, που θα πραγματοποιηθούν απόψε το βράδυ, στο Royal Hall, στη Λευκωσία.

Η κάμερα του ilovestylecom εντόπισε τους παρουσιαστές της βραδιάς, Γιώργο Αγγελόπουλο και Ντορέττα Παπαδημητρίου, στις πρόβες για τα βραβεία, το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Νοεμβρίου, όπου μας μίλησαν για τι συνεργασία τους και το τι να περιμένουμε να δούμε.

“Πήγε πάρα πολύ καλά (η πρόβα) και ανυπομονούμε για τη βραδιά για να απολαύσει και ο κόσμος όλο αυτό που έχουμε ετοιμάσει […] ήτανε πάρα πολύ καλός (ο Αγγελόπουλος) αλλά δεν είχα και καμία αμφιβολία. Ο Γιώργος με ότι έχει καταπιαστεί είναι πάρα πολύ καλός…”, είπε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος και Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί στο ΣΙΓΜΑ! [βίντεο]

Κατόπιν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: “Δεν αγχώθηκα και δεν θέλω να το παίξω έμπειρος, απλά ήξερα από πριν ότι ο θεσμός αυτός είναι πολύ καλά διοργανωμένος, το είδα και κάνοντας τις πρόβες […] Έχοντας μία έμπειρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια όπως η Ντορέττα, σου προσφέρει ασφάλεια…”

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη του στην Κύπρο

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

Tags Γιώργος Αγγελόπουλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Time Out Eating Awards 2017, time out, βραβεια, ΠΡΟΒΕΣ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3687 s (248 Queries.) // Parse time: 1.0918 s // Total time: 3.4605 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X