Dior Prestige, Micro Huile de Rose: Παρέχει μια σημαντική λύση για την κάλυψη των αναγκών του προβληματικού δέρματος


Dior Prestige, Micro Huile de Rose: Παρέχει μια σημαντική λύση για την κάλυψη των αναγκών του προβληματικού δέρματος

Αναζωογονεί το ρυθμό της κυτταρικής ζωής σε ένα αποσυντονισμένο δέρμα

Στα βράχια της Granville ανθίζει ένα άγριο τριαντάφυλλο του οποίου η ομορφιά και η δύναμη αψηφούν την τραχύτητα της αλμύρας του Νορμανδικού κλίματος. Από αυτό το θαύμα της ανθεκτικότητας είναι δημιουργημένο το τριαντάφυλλο της Granville, ένα θρυλικό λουλούδι με εξαιρετικό μικρο-θρεπτικό πλούτο. Αυτό το πολύτιμο δώρο ενσταλάχτηκε στο Micro-Huile de Rose.

Το άγχος, η κούραση, ο γρήγορος ρυθμός της σύγχρονης ζωής... Σήμερα, το δέρμα γερνάει γρήγορα. Σε μια σημαντική βιολογική ανακάλυψη που αφορά τα nutricosmetics, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior αποκρυπτογράφησε τους μηχανισμούς της κυτταρικής κόπωσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποδειχθεί η σημασία του ρολογιού των γονιδίων του δέρματος, το οποίο χτυπάει σε συνδυασμό με τον κυτταρικό ρυθμό της ζωής,
για την καταπολέμηση των φλεγμονών που επιταχύνουν την γήρανση... Ως απάντηση, προσφέρει όλον τον πλούτο του τριαντάφυλλου της Granville: Τα 20 πολύτιμα μικρο-θρεπτικά συστατικά του εκχυλίζονται μέσω μιας παγκόσμια μοναδικής διπλής διαδικασίας και με τη δύναμη ζωής να είναι προστατευμένη μέσα από μια σύνθεση πρωτοποριακής τεχνολογίας τη μικρο-ενθυλάκωση.

Το τριαντάφυλλο της Granville ευδοκιμεί στα γαλήνια εδάφη της κοιλάδας του Λίγηρα. Καθώς βρίσκεται στην καρδιά μιας αρχαίας ηπειρωτικής θάλασσας, αυτή η εξαιρετική γη διαθέτει τεράστιο μικρο-θρεπτικό πλούτο. Ο ποταμός Λίγηρας και οι πολλές πλημμύρες των παραποτάμων του, ακόμα και σήμερα μεταφέρουν λάσπη και ίζημα στο έδαφος, κάνοντάς το εξαιρετικά γόνιμο. Εδώ ανθίζει το τριαντάφυλλο της Granville χωρίς την παραμικρή ποσότητα χημικών λιπασμάτων. Όπως κάθε γνήσιο λουλούδι, ξέρει πώς να αξιοποιεί όλους τους πόρους που υπάρχουν στο περιβάλλον του. Αυτό το αληθινό δώρο της φύσης του επιτρέπει να συνθέτει τις οργανικές ενώσεις, που χρειάζεται για να αναπτύξει την ανθεκτικότητα και την ομορφιά του.

Ένα συμπύκνωμα ζωής
Χάρη σε μια πρωτοποριακή φυτοχημική ανάλυση, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior εντόπισε έναν πραγματικό θησαυρό στην καρδιά του λουλουδιού. Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior δημιούργησε ένα συμπύκνωμα με μικρο-θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των μικρο-διατροφικών αναγκών του δέρματος, που είναι απαραίτητα για τη νεανική του ομορφιά.
• Βιταμίνες Ε, Β3, Β5 και C αντιοξειδωτικά.
• Ωμέγα 3, 6 και 9, λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στην αντοχή του ιστού της επιδερμίδας.
• Μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που είναι σύμμαχοι της προστασίας του δέρματος και των συστημάτων επανόρθωσης.
• Αντιοξειδωτικά φυτοθρεπτικά συστατικά, τα οποία προστατεύουν και ενισχύουν τη μήτρα του δέρματος.
• Ένα αμινοξύ που είναι πηγή ζωτικότητας των κυττάρων.

Η ΘΡΕΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ  ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Η έλλειψη ύπνου, το άγχος, οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, και οι εποχικές αλλαγές αναστατώνουν την μικρο-θρεπτική ισορροπία του δέρματος. Εξαντλημένο το δέρμα, δείχνει κουρασμένο. Φαίνεται θαμπό, ανομοιογενές και γεμίζει σκούρες κηλίδες πιο γρήγορα. Τα σημάδια της κόπωσης είναι εμφανή. Εμπνευσμένο από τα nutricosmetics, το Micro-Huile de Rose παρέχει μια σημαντική λύση για την κάλυψη των αναγκών του προβληματικού δέρματος.

Στην καρδιά των λειτουργιών του, υπάρχουν τα γονιδιακά ρολόγια
Κοιμάται, ξυπνάει, πεινάει... μέσα σε 24 ώρες, το σώμα εκτελεί πολλές εργασίες, που διακόπτονται από το βιολογικό του ρολόι. Αυτό το ρολόι από μόνο του χωρίζεται σε ένα πλήθος ρολογιών, που κάθε ένα χτυπά με το δικό του ρυθμό. Όλα τα κύτταρα του δέρματος έχουν τον δικό τους ρυθμό, μέσα από αυτό το μηχανισμό, που αποτελείται από γονιδιακά ρολόγια.

Κατανοώντας το κουρασμένο δέρμα
Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior έχει προσδιορίσει τις επιπτώσεις της κόπωσης και της φλεγμονής στα  γενετικά ρολόγια .
Όταν υποβλήθηκε το δέρμα σε φλεγμονώδεις διεργασίες, τα ρολόγια του  αποσυγχρονίστηκαν και οι βασικές του λειτουργίες , όπως ο μεταβολισμός των λιπιδίων και κατά συνέπεια η ίδια η αυτοδιατροφή του δέρματος, διακόπηκαν. Ανίκανο να τραφεί μόνο του, το δέρμα γίνεται δυσλειτουργικό  και τα σημάδια της γήρανσης εμφανή.
Διεγείροντας τα γονιδιακά ρολόγια PER2 και PER3 κατά 21% και 38% αντίστοιχα ** και μειώνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο της  φλεγμονής κατά 17%, τα micro-pearls από τριαντάφυλλο βοηθούν στην ενίσχυση της θρεπτικής δυναμικής που είναι καθοριστική  για την ποιοτική λειτουργία της άμυνας του δέρματος. Το δέρμα ανακτά την φυσική του ικανότητα να τρέφεται μόνο του.

Μια μετρονομική σύνθεση
Τα micro-pearls από τριαντάφυλλο ενθαρρύνουν τη διέγερση της φυσικής επαναλαμβανόμενης διαδικασίας κάθε κυττάρου του δέρματος  παρέχοντάς τους όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Με την τόνωση της έκφρασης των γονιδιακών ρολογιών του δέρματος, το Micro-Huile de Rose αναζωογονεί το ρυθμό της κυτταρικής ζωής σε ένα αποσυντονισμένο δέρμα. Γεμάτο ενέργεια, το δέρμα είναι πιο ισχυρό όταν χρειαστεί να καταπολεμήσει τις μικρο-φλεγμονές για να διατηρήσει μια πιο νεανική εμφάνιση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Tags DIOR- PRESTIGE-Micro Huile de Rose, DIOR- PRESTIGE, Ομορφια, προσωπο, ΟΡΟΣ, Serum, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9335 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5645 s // Total time: 3.4980 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X