Γωγώ Αλεξανδρινού: Τι απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη!


Γωγώ Αλεξανδρινού: Τι απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη!

Πότε θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη;

Η Γωγώ Αλεξανδρινού τρεις περίπου μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, φωτογραφήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, όπου μεταξύ άλλων, σχολίασε και το τηλεοπτικό της μέλλον, βάζοντας τέλος στις φήμες και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Πόσο σου έλειψε η μεσημεριανή σου εκπομπή;

Μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου, ιδίως λόγω του οτι διανύουμε προεκλογική περίοδο και υπάρχει αδρεναλίνη. Παρακολουθώ ανελλιπώς την επικαιρότητα και τις εξελίξεις και τελευταίως έχω αρχίσει να ανυπομονώ να επιστρέψω. Η αλήθεια είναι ότι στη Μαρία πήρα ελάχιστη άδεια μητρότητας, ενάμιση μήνα περίπου, και το μετανιώνω γιατί βλέπω τη διαφορά με το σήμερα που είμαι με το μωρό για τρεις μήνες. Όπως σου είπα και πιο πριν, έχει μπει σε πρόγραμμα που του προσφέρει και του ίδιου το αίσθημα της ηρεμίας και της ασφάλειας- και αυτό είναι τώρα η προτεραιότητά μου.

Πότε θα σε ξαναδούμε στη μικρή οθόνη;

Τον Ιανουάριο τελειώνει η άδεια μητρότητας και επιστρέφω στη δουλειά μου. Έχω πολλή όρεξη και αντοχή και είμαι έτοιμη να μπω δυναμικά έστω και στον τελευταίο μήνα της προεκλογικής περιόδου. Είχα την ευκαιρία σε αυτό το διάστημα παρά το τρέξιμο με τα παιδιά να διαβάσω και να προετοιμαστώ σαν να μην έλειψα μια μέρα. Ανυπομονώ λοιπόν!

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η είδηση ότι αλλάζεις επαγγελματική στέγη και μετακομίζεις στο ΡΙΚ, αποδεχόμενη πρόταση που σου έγινε. Ποια είναι η αλήθεια;

Δεν μου αρέσει να σχολιάζω φήμες και πληροφορίες. Είμαι σε άδεια μητρότητας και εξακολουθώ να ανήκω στο δυναμικό του ΣΙΓΜΑ. Είμαι επαγγελματίας και εάν προκύψει και ευοδωθεί οποιαδήποτε πρόταση για μετακίνηση, θα το μάθετε από μένα!

Διαβάστε επίσης: Λιώσαμε! Η Γωγώ Αλεξανδρινού στο γυμναστήριο με τη νεογέννητη κόρη της

Tags γωγώ αλεξανδρινού, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, μεσημεριανη εκπομπη, επιστροφη, ρικ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8116 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4179 s // Total time: 3.2295 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X